P-sound drive-in shows

P-sound drive-in shows

Oh - Hey you!

Welkom bij P-Sound,

De meest bijzondere dag van jullie leven moet in één keer helemaal perfect zijn en afgesloten worden met een knalfeest. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij onvergetelijke huwelijksfeesten waarbij wij een volle dansvloer garanderen. Echter heeft elk bruidspaar andere wensen. Daarom bestaat onze voorbereiding uit een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers, welke jullie alles kunnen vertellen over Psound en de vele mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen matchen wij de beste DJ uit ons DJ team. Daarnaast stemmen we met onze uitgebreide wensenlijst het feest volledig af op jullie wensen en garanderen dat jullie de avond beleven die jullie voor ogen hebben. Tevens bieden we de mogelijkheid jullie gasten middels verzoekkaartjes plaatjes aan te laten vragen.

De bruiloft wordt ongetwijfeld een romantische en onvergetelijke dag. Een dag vol emoties en een dag die eindigt met een spetterend knalfeest! Het perfecte trouwfeest met muziek die naadloos aansluit op jullie wensen. Een bruiloft DJ huren bij Psound is goed geregeld en bovendien heeft u dan nergens meer omkijken naar. Met onze drive-in show zijn jullie verzekerd van een ervaren bruiloft DJ die luistert naar jullie voorkeuren, die interactief is met de gasten en een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt. Voor een feest dat tot in de puntjes geregeld is en geheel is toegespitst op jullie wensen, moeten jullie bij Psound zijn.

 

Waarom Psound?

P-sound drive-in shows

Spoorlaan 7
4872 XM Etten-leur

076 – 532 12 26

Openingstijden

Ma: 09:00 – 17:00
Di:  09:00 – 17:00
Wo: 09:00 – 17:00
Do: 09:00 – 17:00
Vr:  09:00 – 17:00
Za:   09:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Vooraf hebben we een goed gesprek gehad over wat Psound allemaal kan bieden. Ze denken met je mee en vragen goed door over welke muziek jij wel en niet wilt horen. We hebben een geweldige feestavond gehad met goede muziek op onze trouwdag. Daarnaast was de dansvloer echt geweldig. Het voegde iets toe aan de mooie ruimte. DJ Ben heeft er een mooi en memorabel feestje van gemaakt, waarbij hij zeker rekening heeft gehouden met onze wensen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here