Party DJ Ruben

Party DJ Ruben

Oh - Hey you!

Welkom bij Party DJ Ruben,

Mijn naam is Ruben en woonachtig in het midden van het Land (regio Elst – Utrecht). Met zo’n 15 jaar ervaring op het gebied van draaien op feesten en partijen ben ik uw ideale DJ.

Mijn liefde voor het draaien is begonnen in de dance scene. Hier ben ik in 2002 mee begonnen. Sindsdien heb ik op enkele grote feesten gedraaid (Defqon 1, Dominator en Fuze Outdoor). Daarbij organiseer ik ook sinds enkele jaren eigen dance feesten (facebook.com/b2bevents) in de regio van Veenendaal. Uiteraard draai ik niet alleen maar dance. Mijn muziek keuze gaat veel verder!

In 2014 kwam ik op het idee om mij ook te richten op feesten en partijen. Inmiddels werd ik regelmatig gevraagd om te draaien op bruiloften door mensen uit mijn omgeving. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om van mijn hobby mijn werk te maken. Inmiddels draai ik veelal in de omgeving van Veenendaal, Wageningen, Ede, Rhenen, Nijmegen, Arnhem en Utrecht. Uiteraard kan ik ook op een andere locatie door heel Nederland geboekt worden.

Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van de avond, daarom is een DJ die uw wensen kent belangrijk.

U bepaalt de muziek, dit zal ik vooraf met u (telefonisch) bespreken. Door mijn brede muziekkennis ben ik een DJ die elke stijl kan draaien. Uw avond zal een avond worden om nooit te vergeten.

Party DJ Ruben

Irenestraat 37
3921 BG Apeldoorn

06 – 553 304 27

Eén reactie

 1. Prima DJ!
  Inmiddels zijn wij als stel al een poos geleden getrouwd en ik kwam deze review site tegen nadat wij de trouwbeurs van Weddingfair hadden bezocht.

  DJ Ruben heeft onze avond meer dan goed gemaakt!
  Qua style en interactie wist hij onze gasten prima te vermaken.
  Daarbij was de licht show zeker een mooie manier om het feest af te maken.

  Helaas mochten we vanuit de locatie niet langer door, maar anders had Ruben het dak er helemaal af geblazen 🙂

  Conclusie: Een prima DJ voor een redelijk goed tarief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here