Pinkq | Drukwerk en Illustratie

Pinkq | Drukwerk en Illustratie

Oh - Hey you!

Welkom bij Pinkq,

Gefeliciteerd, jullie hebben besloten om samen het huwelijksbootje in te stappen! Het liefst zou je dat mooie nieuws natuurlijk van de daken schreeuwen. Een liefdevolle trouwkaart ontwerp ik dan ook graag voor jullie om je daarbij te helpen. Uiteraard zijn jullie de baas en wordt het geheel aangepast aan jullie ideeën en wensen. Zo hou ik in het ontwerp ook rekening met de kleuren van jullie kleding en eventuele aankleding van het huwelijksfeest. Alle details tellen!

Wil je het plaatje helemaal compleet maken voor de grote dag? Ook dat is mogelijk bij PinkQ. Ik ontwerp bijvoorbeeld met veel liefde jullie volledige bruiloft stationery. Een unieke trouwkaart is natuurlijk al heel speciaal. Met een complete bruiloft stationary zorg je echt voor een onvergetelijke dag. Met save-the-date kaarten, menukaarten en bedankjes in dezelfde stijl creëer je echt iets magisch!

Bij ons moet je zijn voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.