Pippi Bruidsmode

Pippi Bruidsmode

pippi bruidsmode voor de eigenzinnige bruid weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Pippi Bruidsmode,

Ik help graag leuke vrouwen zoals jij om dé perfecte trouwoutfit te vinden. Waarin jij je prachtig voelt en helemaal jezelf bent!

Gini

Pippi Bruidsmode 

Voor de eigenzinnige bruid

Jij zoekt een prachtige bruidsjurk. Of misschien toch liever een pak, jumpsuit of leuke combinatie? Je koopt maar één keer een bruidsjurk, dus dat wil je dan ook helemaal goed doen. Je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg met werk, partner, sporten, huishouden en natuurlijk de organisatie van je bruiloft. Help!!!

Het kopen van een bruidsjurk moet een feestje zijn en dus is een afspraakje bij Pippi dat ook! Pippi Bruidsmode is de lang gekoesterde droom van Gini Peters. Na een carrière in de communicatie en het onderwijs heeft zij de Pippi in zichzelf gevonden en de winkel gestart die ze eigenlijk al jaren wilde. Dat zij haar winkel Pippi heeft genoemd, zal je dan ook niet verbazen. Pippi Langkous is natuurlijk een fantastisch rolmodel voor het meisje in iedere vrouw dat durft en doet wat ze zelf wil. Een mooi voorbeeld toch!

Je zult je thuis voelen in de prachtige winkel. Met een lekkere kop koffie of thee bespreken we in alle rust wat jij wilt. We zoeken samen wat bij jouw wensen, je karakter en jouw lichaamsbouw past en kiezen de mooiste outfit uit. Je komt dan nog een keertje passen en wij zorgen dat je jurk of combinatie perfect voor jouw lichaam wordt vermaakt, zodat jij blij en tevreden onze winkel verlaat. Ook je lingerie, schoenen en accessoires kun je bij Pippi vinden. Precies wat jij zoekt! Wij doen er dus alles aan, zodat jij kunt stralen tijdens je bruiloft.

Pippi Bruidsmode

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   10:00 – 17:30
Wo: 10:00 – 17:30
Do:  10:00 – 17:30
Vr:   1o;00 – 17:30
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten
Avondafsprakn zijn mogelijk op dinsdag t/m vrijdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.