Promesa Bruidskleding

Promesa Bruidskleding

Promesa bruidskleding weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Bruidskleding Promesa te Oud-Beijerland – Zuid-Holland

– Trouwjurken passen
Yeahh!! Je bent ten huwelijk gevraagd en nu officieel Bride to be! Nu mag je dan EIN-DE-LIJK gaan shoppen voor jouw droomjurk. Begin de zoektocht op tijd. Zo’n 7 tot 8 maanden voorafgaande jullie huwelijksdag. Het is belangrijk dat jullie trouwdag vast staat zodat wij precies weten wanneer jouw jurk klaar moet zijn. Kom met een ‘open mind’ en probeer verschillende stijlen.

Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw specifieke wensen. Natuurlijk, een bruidsjurk is heel bijzonder. Je staat ermee op alle foto’s van jullie droomdag waar je ook vele jaren later nog met plezier op terug zal kijken. Elke bruid droomt van haar perfecte bruidsjurk en laten wij die nou net voor jou in huis hebben….
Samen met jou als VIB (Very Important Bride) gaan wij voor dé perfecte bruidslook!
Oh ja, als ‘last minute’ bruid ben je natuurlijk ook meer dan welkom.

– De perfecte bruidsjurk – In een sfeervolle bruidsboetiek trouwjurken passen. Verschillende stijlen. Prijzen €1000 tot €2500. Verkrijgbare maten 28 t/m 60. Een betrouwbare service, oprecht en eerlijk advies. De gehele winkel voor jezelf en jouw meegenomen gezelschap gereserveerd. Bekijk ter inspiratie onze website en bedenk dat je een bruidsjurk in het echt moet zien en passen om uiteindelijk tot de juiste keuze te kunnen komen. Wordt jij ook een Promesa bruid? Op geringe loopafstand van het historisch Oude-Raadhuis vind je het romantische winkelpand uit 1900. Uniek in de Hoeksche Waard.

– Klantwaardering –
Bruiden waarderen onze service met een 9.5! via The Perfect Wedding en daar zijn wij natuurlijk best heel trots op. Een unieke ervaring in bruidsjurken shoppen krijg je bij Bruidskleding Promesa!

Zonder twijfel vind je bij Bruidskleding Promesa die waanzinnig mooie jurk waar je zo lang naar uit hebt gekeken.
“Say yes to the dress!”

FAQ

Om een teleurstelling te voorkomen is het gewenst een afspraak te maken zodat wij alle tijd en persoonlijke aandacht kunnen geven bij het vinden van dé jurk! Wij zijn te bereiken van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 – 17:00 uur op: 06 2071 8858

Je krijgt de mooie winkel privé tot je beschikking dus je hebt een grote kans van slagen! En ja natuurlijk! Een pasafspraak is altijd vrijblijvend.

Bij deze speciale gelegenheid adviseren wij een gezelschap van 4 personen inclusief bruid.

Promesa Bruidskleding

Oost-Voorstraat 61
Oud-Beijerland 3262 JG

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag 10:00 – 17:00
Donderdag 10:00 – 17:00
Vrijdag 10:00 – 17:00
Vrijdagavond Op afspraak
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Het is gewenst een afspraak aan te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.