Pub quiz show

Pub quiz show

Oh - Hey you!

Ben je op zoek naar een flitsende activiteit voor jouw vrijgezellenfeest of bruiloft? Dan is de interactieve pub quiz show een gegarandeerd succes. In teams strijden jullie in acht vragenrondes en twee minigames om de winst. De vragen zijn heel divers met voor ieder wat wils en kunnen ook binnen een bepaald thema aangepast worden (bijvoorbeeld Hollands Glorie, Jongens tegen de meisjes, sport of kerstspecial). Maar je kunt natuurlijk ook je eigen vragen opsturen en dan wordt er een pub quiz op maat gemaakt.

De quizvragen kunnen worden afgestemd per thema en je eigen gekozen huisstijl. Wij komen naar de trouwlocatie of zelf gekozen vrijgezellenfeest locatie toe. De quizmaster maakt er een feest van; de lichten, buzzers en groot scherm zorgen voor de effecten; en jouw sportteam, vrienden, vriendinnen, collega’s of familie zorgen voor de sfeer.

Thema's

Tijdens deze nostalgische spelquiz strijdt u in teams tegen elkaar om de titel van ‘De Ultieme 80s&90s kenners’ van de avond in de wacht te slepen. In afwisselende spelrondes komen de jaren 80 en 90 tot leven en nemen wij u mee op een heerlijke nostalgische ‘Trip down Memory Lane’.

Herinner jij nog de eerste iPod en euro’s? Keek je elke week naar ‘the Sopranos’? Dit zijn slechts enkele dingen die de nineties of zeros ons brachten. Herbeleef die tijd met onze 00s Quiz. Vragen over onder andere grote nieuwsgebeurtenissen, muziek, films en sport uit de jaren 2000 tot en met 2009. Het is nog niet zo lang geleden dus deze quiz is meer dan andere decennium quizzen geschikt voor iedereen!

Deze quiz gaat over verschillende soorten games, van Pong tot Jenga en van Mario tot World of Warcraft. Alle liefhebbers van games kunnen aansluiten bij deze Populaire quiz van alle leeftijden!

Pub quiz show

Schokkerweg 44

2583 BJ Scheveningen

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.