Ready to be Suited | Trouwpak

Ready to be Suited | Trouwpak

ready to be suited trouwpak weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Ready to be Suited,
Niéts zit zo lekker als een perfect aangemeten pak.
So are you Ready to Be SUITED?!
Maatkleding is mensen werk!
Elk pak van Ready to Be Suited wordt op maat gemaakt. Niet alleen op de maten van je lichaam, maar ook op de maten van je persoonlijkheid.
Waar de meeste tailors je een stofboek onder je neus schuiven en zeggen: ‘kijk maar wat je mooi vindt’ ga ik een stapje verder. Ik kijk naar; wie ben je, wat is je houding, hoe is je uitstraling? Alleen zo komen we tot een écht pak op maat, wat niet alleen perfect zit, maar ook perfect laat zien wie jij bent! Als Traveling Tailor bij Ready to Be Suited kom ik bij jou thuis voor het perfecte maatpak voor elke gelegenheid.

Bij ons moet je zijn voor

Ready to be Suited | Trouwpak

Hoofdstraat 65A
7311 JV Apeldoorn

055-5786411

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:   09:30 – 17:30
Wo: 09:30 – 17:30
Do:  09:30 – 17:30
Vr:   09:30 – 17:30
Za:   09:30 – 17:00
Zo:   gesloten
koopzondag 1e zondag van de maand

Eén reactie

  1. Ik was op zoek naar een kostuum voor mijn bruiloft. Radmer was geweldig in het begeleiden van het proces en het vinden van een geweldig pak, inclusief een ad-hocsessie op afstand dankzij lockdown! Het pak past perfect en is precies de beleving en het eindresultaat waar ik naar op zoek was. Een echt persoonlijke ervaring. Uitstekende en snelle service en een geweldig pak! Heel erg bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.