Salon Blozekriekske

Oh - Hey you!

Welkom bij Salon Blozekriekske,

Het verzorgen van bruidjes doe ik al sinds het begin van mijn carrière. In 2000 heb ik de opleiding visagist doorlopen, om nog beter in te kunnen spelen op mijn bruidswerk en gala- feestkapsels. Ook heb ik een opleiding gevolgd om bruidsspecialist te worden , en tegenwoordig doe ik mee aan workshops bruidskapsels en masterclasses visagie, om goed up to date te blijven. Het verzorgen van bruidjes is mijn grote passie geworden.

Een arrangement bestaat uit een proefsessie haar en make- up, meestal op de dag dat de bruid voor het laatst haar jurk gaat passen, zo ontstaat er een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zal zien. Dan volgt het echte werk op de trouwdag op de thuislocatie, of op de feestlocatie. In alle rust kan ik de bruid mooi gaan maken voor haar dag.

FAQ

Mijn naam is Elly Hellemons, 38 jaar getrouwd met Peter, en moeder van twee zoons.

In oktober 2017 had ik mijn 40 jarig jubileum in het kappersvak, waarvan 35 jaar een eigen bedrijf. Kapsalon Blozekriekske in Kruisland. De kroon op mijn werk dit jaar was het winnen van de

 Love Award Best Gewaardeerde Bruidsstylist/visagist 

van de provincie Noord- Brabant.

Al jaren werk ik met heel veel plezier en toewijding in mijn salon aan huis. Zowel dames als heren en ook kinderen. Het verzorgen van bruidjes doe ik al sinds het begin van mijn carrière. In 2000 heb ik de opleiding visagist doorlopen, om nog beter in te kunnen spelen op mijn bruidswerk en gala- feestkapsels. Ook heb ik een opleiding gevolgd om bruidsspecialist te worden , en tegenwoordig doe ik mee aan workshops bruidskapsels en masterclasses visagie, om goed up to date te blijven. Het verzorgen van bruidjes is mijn grote passie geworden. 

Een arrangement bestaat  uit een proefsessie haar en make- up, meestal op de dag dat de bruid voor het laatst haar jurk gaat passen, zo ontstaat er een goed beeld hoe het totaalplaatje er uit zal zien. Dan volgt het echte werk op de trouwdag op de thuislocatie, of op de feestlocatie. In alle rust kan ik de bruid  mooi gaan maken voor haar dag.

Salon Blozekriekske

Meestoof 12
4756 CJ Kruisland

0167 – 533 198
06 – 120 681 12

2 reacties

  1. prachtig
    Elly was GEWELDIG!!! Ze begreep helemaal hoe ik eruit wilde zien op mijn trouwdag!! Mijn haar en make-up waren onberispelijk en kreeg de hele dag & nacht complimenten! Ze zorgde er zeker voor dat ik me mooi voelde. Ik zou in een oogwenk teruggaan naar Salon Blozekriekske als ik dichterbij woonde!

  2. Zeer tevreden
    Ik was zo blij met mijn makeup en haar! Ze heeft geweldig werk geleverd op zowel haar als makeup. Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met de hele ervaring!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here