Serge Photo | Bruidsfotograaf

Serge Photo | Bruidsfotograaf

serge photo bruidsfotograaf bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Serge Photo Trouw- en Bruidsfotografie,

Geen 13 in een dozijn fotograaf! Maar unieke kleurrijke bruidsfoto’s door twee fotografen!

” Onze missie is om jullie een fantastische, mooie en leuke dag te bezorgen met de prachtigste bruidsfoto’s van jullie bruiloft. Daarom nemen wij jullie graag mee op sleeptouw in de wereld van de bruidsfotografie.”

Yin & Yang!

Wij, Serge en Wendy mogen als bruidsfotograaf / trouwfotograaf, samen al zes jaar lang de mooiste bruiloften fotograferen in binnen- en buitenland. Wij zijn voor onze bruiloften al in Italië, Spanje, België en Zweden geweest.

Maar wij zijn natuurlijk niet perfect! Wendy kan Serge soms wel eens een schop onder zijn kont geven, waar Serge denkt daar gaan wij weer 🙂

Nobody is perfect, maar zonder gekkigheid, wij weten elkaar perfect aan te vullen of dit nu op een bruiloft is of heerlijk thuis onder de veranda.

Serge is de energieke klets graage bruids fotograaf die unieke bruidsfoto’s wil maken.

Waar Wendy als trouw fotograaf de kat uit de boom kijkt en er daadwerkelijk voor zorgt dat alles altijd perfect is geregeld en klaar staat als second shooter.

Samen vormen we een perfect Yin en Yang trouwfotograaf duo dat elke dag geniet van het leven.

Serge en Wendy

Serge Photo | Bruidsfotograaf

Winkewijertlaan 20
7334 CJ, Apeldoorn

Afspraak maken

Wij maken graag een persoonlijke afspraak op een moment dat we samen afspreken

Eén reactie

  1. De prijs was betaalbaar en de fotograaf was zo gemakkelijk om mee te werken. We wisten nauwelijks dat hij daar foto’s maakte. Professionele en goede communicatie in de aanloop naar en op de dag van de bruiloft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here