Sher Takes Care

Sher Takes Care

sher takes care trouwfotograaf bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Sher takes care,

Als documentair en storytelling fotograaf draait het bij mij om het vastleggen van het echte verhaal en de sfeer van de dag. Het verhaal van de liefde, dat gebeurt op jullie bruiloft. Een dag waarin emoties de hoofdrol spelen. Als een kameleon meng ik mij tussen jullie gasten en schiet ik op de juiste momenten dé foto.

Om het gehele verhaal vast te kunnen leggen, ben ik er vanaf het moment dat jullie dag aanbreekt en jullie jezelf klaarmaken voor de grote dag tot en met de losgaande voeten op de dansvloer. Believe me, dit wil je vastgelegd hebben.

Alle foto’s worden in dezelfde stijl nauwkeurig nabewerkt zodat het één geheel vormt. Deze ontvangen jullie in een online galerij en bij al mijn pakketen zit een luxe trouwalbum. Mijn stijl wordt beschreven als puur, warm en sfeervol.

Zelf ben ik een echte outdoor fanaat en ben dan ook het liefste de hele dag buiten om nieuwe avonturen te beleven. Dus mochten jullie een mega gave trouwlocatie in de natuur of zelfs in het buitenland in gedachten hebben, ik ga graag mee om jullie avontuur onvergetelijk te maken.

Het lijkt mij een eer om jullie verhaal van de liefde te vereeuwigen en uiteindelijk te overhandigen in een prachtig luxe trouwalbum waarin jullie zullen verdwalen als de hoofdpersonen van jullie eigen love story.

Willen jullie het echte verhaal van jullie dag voor altijd kunnen herbeleven? Twijfel dan niet en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Want het aller belangrijkste is de klik tussen ons, pas als die goed is gaan we verder kijken.

Want, Sher Takes Care
Sherine

FAQ

Omdat zij het echte verhaal vastlegt, precies zoals jullie zijn. Geen poepas, maar pure emoties en sfeervolle beelden. Tijdloos verzameld in een luxe trouwalbum.

Spontaan, sociaal en een tikkeltje gek. Past zich goed aan aan de situatie en laat je snel op je gemak voelen.

BUITEN! In een bos tussen de bomen, op een zandvlakte dansend in de zo’n of op een berg in de sneeuw. Niks is te gek en het liefste zo veel mogelijk buiten.

Sher Takes Care

Anna van Burenlaan 62
Egmond aan den Hoef 1934GV

Informatie of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Eén reactie

  1. Over the moon met de foto’s die Sherine maakte van onze trouwdag. Ze vangt de meeste intieme en kleine momentjes, emoties en de sfeer van de dag. De herinneringen zullen zo nooit vervagen❤️ Zoek je naar een fotografe voor de grote dag? Sher takes care;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.