Sweet Boudoir

Oh - Hey you!

Welkom bij Sweet Boudoir,

Sweet Boudoir Photography staat voor een schitterende, elegante weergave van het vrouwelijk schoon in een mooie privé omgeving; zowel tijdens een wonderbaarlijke zwangerschap; als voor of na deze bijzondere periode, wanneer de dame zich (weer) een sterke, bijzondere en vooral geliefde vrouw voelt, of wil gaan voelen en waarbij de fotoreportage de laatste drempel is om dat gevoel weer terug te krijgen.

Een serie foto’s die de schoonheid van het vrouwelijk lichaam belichten, die zorgen voor een enorme ego-boost en die een nette sensualiteit uitstralen; gemaakt volgens jouw eigen wensen; dat beschrijft de foto’s die Sweet Boudoir Photography maakt voor jou en voor jou alleen. Sweet Boudoir Photography maakt gebruik van meerdere MUA’s die hun vakgebied stuk voor stuk zeer goed verstaan, waardoor de dame een schitterende fotografische ervaring ondergaat en na afloop met een voldaan gevoel en een enorme egoboost naar huis zullen zal gaan.

Sweet Boudoir

Kasteellaan 9, 2342 AJ Oegstgeest

Openingstijden

Ma: 09:15–14:00
Di:   09:15–14:00
Wo: Gesloten
Do: 09:15–17:00, 19:00–22:00
Vr:  09:15–17:00, 19:00–22:00
Za:   10:00–16:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.