Taste of Flowers | Bloemwerk

Taste of Flowers | Bloemwerk

Taste of flowers bij WeddingFair Trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bijTaste of Flowers,

Graag leggen wij al onze liefde, passie, aandacht en zorgvuldigheid in het maken van passend bloemwerk dat bij jullie past. Door de jaren heen hebben wij al ruim 300 bruidsparen blij mogen maken met bruidswerk van Taste of Flowers. Welke wens jullie ook hebben ten aanzien van de bloemen of styling voor jullie huwelijk, Taste of Flowers denkt graag met jullie mee.

Vanuit een ruime werkruimte aan huis maken wij bruidswerk en bieden wij een stylingservice door heel Nederland en het buitenland.

Met veel passie steken wij onze creativiteit, aandacht en zorgvuldigheid in het werk om een mooi kwalitatief product te kunnen leveren.

Bij ons moet je zijn voor

Taste of Flowers | Bloemwerk

Hoofdweg 154

3067 GH Rotterdam

Informatie of Offerte

Vul het contact formuliertje op deze pagina in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op

Eén reactie

  1. Geweldige ervaring
    Absoluut geweldige ervaring. Ze waren zo aardig en flexibel voor ons – we zijn in januari 2021 getrouwd, dus plannen waren echt onvoorspelbaar. Ik wilde paarse eenvoudige rozen en liet ze een foto van een voorbeeld zien – en ze maakten hun belofte te veel waar. Van het bruidsboeket tot de tafelarrangementen, ik had niet gelukkiger kunnen zijn. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen – en ik ben kieskeurig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.