Thalassa | Strandpaviljoen

Thalassa | Strandpaviljoen

Oh - Hey you!

Welkom bij Strandpaviljoen Thalassa ,

Geef het jawoord aan zee, wij denken graag met u mee!

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Kies er voor om jullie romantische huwelijksceremonie op het strand, op ons terras of binnen in ons paviljoen plaats te laten vinden.

De grote zaal van het paviljoen, ons sfeervolle en authentieke restaurant, en het ruim opgezette terras, bieden alle mogelijkheden voor een ceremonie, walking dinner, diner, borrel en/of een groot feest. Onze locatie kan zowel gedeeltelijk als exclusief gereserveerd worden.

Onze event manager Robin denkt graag mee met jullie wensen en zorgt ervoor dat jullie onbezorgd van jullie bruiloft kunnen vieren.

Chefkok Patrick en Maitre Ken zorgen er voor dat jullie en jullie gasten gedurende de hele dag genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.

Daarnaast hebben wij diverse contacten met fotografen, muzikanten, trouwambtenaren en een photobooth verhuurder, waarmee we jullie graag in contact brengen!

Sluit jullie fantastische dag af door te overnachten in onze Beach Houses en de volgende dag, getrouwd, wakker te worden met uitzicht op zee

Thalassa | Strandpaviljoen

Strandafgang Barnaart 18,
2041 KB Zandvoort 

Openingstijden

Ma: 11:00 – 00:00
Di:   11:00 – 00:00
Wo: 11:00 – 00:00
Do:  11:00 – 00:00
Vr:   11:00 – 00:00
Za:  11:00 –  00:00
Zo:  11:00 –  00:00

Eén reactie

  1. Heerlijke gegeten, snelle en vriendelijke bediening! Ook nog eens prachtig uitzicht, goed te bereiken en mooie inrichting! Super!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.