The Differences | Bruiloft DJ

The Differences | Bruiloft DJ

Oh - Hey you!

Welkom bij The Differences,

Ons team van dj’s heeft jarenlange ervaring in het dj vak en het verhogen van de feestvreugde op honderden feesten in Zuid-Holland en omstreken. Door ons kleine team zijn de lijnen kort en kunnen wij uw wensen altijd perfect overbrengen naar de dj die bij u komt draaien. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we de complete feestavond en uw wensen. Dit alles om uw droomfeest te realiseren.

Eén reactie

  1. Top DJ !
    We hebben Marcel ingehuurd om de DJ te zijn voor onze bruiloft en konden niet blijer zijn. Hij overtrof onze verwachtingen. Had alle muziek die we wilden en onze gasten vonden het geweldig, we dansten ongeveer 4 uur achter elkaar! Fantastische tijd, geweldige communicatie. Sterk aanbevolen.

    the differences wedding dj review weddingfair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.