The Differences | Bruiloft DJ

The Differences | Bruiloft DJ

Oh - Hey you!

Welkom bij The Differences,

Ons team van dj’s heeft jarenlange ervaring in het dj vak en het verhogen van de feestvreugde op honderden feesten in Zuid-Holland en omstreken. Door ons kleine team zijn de lijnen kort en kunnen wij uw wensen altijd perfect overbrengen naar de dj die bij u komt draaien. Tijdens een persoonlijke afspraak bespreken we de complete feestavond en uw wensen. Dit alles om uw droomfeest te realiseren.

FAQ

De meeste feesten zijn besloten waardoor het niet mogelijk is om een optreden bij te wonen. Daarnaast kan het feest waar je wil komen kijken net een feest zijn met de muziek die jullie niet leuk vinden. Wij passen ons namelijk altijd aan naar de wensen van de klant. Zo kan je dus ook een verkeerd gevoel krijgen. Wij hebben wel een algemene mix op onze Soundcloud pagina staan. Hier kan je beluisteren hoe wij zoal draaien.

Onze muziek is heel breed georiënteerd, zo hebben wij hebben de muziek vanaf de jaren 70 maar natuurlijk ook de muziek van nu in heel veel verschillende genres. Wij kunnen dan ook de muziek aanpassen naar jouw wensen.

Natuurlijk is het mogelijk om bij ons vooraf nummers aan te geven die je graag wilt horen op je feest. De nummers zullen wij dan, voor zover mogelijk, bij ons hebben en draaien op je feest.

Dit is door jezelf vooraf te bepalen of je dit wel of niet wilt op je feest. Er kan ook voor gekozen worden om alleen verzoekjes te accepteren binnen een bepaalde vooraf aangegeven muziekkader.

Dit is afhankelijk van welk pakket er wordt gekozen. Gemiddeld zijn wij een anderhalf uur van te voren aanwezig om op te bouwen en zijn we ongeveer een uur bezig met afbouwen. Vooraf zullen we in overleg aangeven hoe laat wij zullen beginnen met opbouwen van onze drive-in show.

Mocht het zo zijn dat het licht en geluid in dezelfde ruimte moet komen waar je bijvoorbeeld vlak voor het feest nog een diner hebt, dan kunnen we in overleg daarvoor al opbouwen zodat je niet gestoord wordt tijdens het diner.

De eerste 40 kilometer vanaf Rijswijk van de totale afstand heen en terug worden niet berekend. Alle kilometers daarna gaan tegen een meerprijs per kilometer.

Wij kijken per dag wie waar gaat draaien. Dit is afhankelijk van de gewenste muziekstijlen en beschikbaarheid. Dit kunnen wij dus pas bepalen als we van alle feesten die dag de muziekvoorkeuren weten. Je mag altijd een voorkeur aangeven en dan proberen we daar absoluut rekening mee te houden.

The Differences | Bruiloft DJ

Laan van ’t haantje 48
2288 GT Rijswijk

Algemeen 015 – 785 5872
Marcel 06 – 414 530 96
Ruud 06 – 344 817 23

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:  11:00 – 17:30
Wo: 11:00 – 17:30
Do: 11:00 – 17:30
Vr:  11:00 – 17:30
Za:   gesloten
Zo:   gesloten

Eén reactie

  1. Top DJ !
    We hebben Marcel ingehuurd om de DJ te zijn voor onze bruiloft en konden niet blijer zijn. Hij overtrof onze verwachtingen. Had alle muziek die we wilden en onze gasten vonden het geweldig, we dansten ongeveer 4 uur achter elkaar! Fantastische tijd, geweldige communicatie. Sterk aanbevolen.

    the differences wedding dj review weddingfair

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here