The Mood Managers – Silent Disco

The Mood Managers – Silent Disco

the mood managers silent disco weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij The Mood Managers,

The Mood Managers zijn hét adres voor een silent disco op jouw bruiloft. van jong tot oud de eigen favoriete muziek op de koptelefoon. Dát is wat je wilt!

“Denk eens aan ‘jullie liedje’, dan zit daar gelijk een herinnering aan vast, toch?

Deze blijven je straks waarschijnlijk sowieso bij: Het nummer dat op staat als je naar het altaar loopt, de eerste dans samen, de laatste dans… Helaas wordt muziek vaak onderschat en op ’t laatst geregeld, terwijl het eigenlijk 1 van de belangrijkste onderdelen is (vaak ’t laatste en dus best herinnerd) en niet alleen maar op die dag, maar eigenlijk in ons hele leven!

Het is ook het lastigste onderdeel, want een bruiloft heeft het meest brede publiek dat er is, en daar is 1 muzieksmaak vaak niet makkelijk mee te rijmen. Een Silent Wedding, is DE ultieme oplossing, 3 smaken waar de mensen de hele avond steeds zelf uit kunnen kiezen.

Eerste reactie van mensen die ’t niet kennen is af en toe, ‘sfeerloos’, hele avond koptelefoon op, niet kunnen praten, willen maar 1 soort muziek etc. Onze fans weten wel beter, in het begin is het vaak even wennen, die ‘stilte’, maar het is verrassend genoeg juist sfeer verhogend. En je kunt ook nog beter praten met elkaar!

Het kweekt nieuwsgierigheid, waar luisteren ze naar? Mensen gaan gekker doen, meer uit hun dak, lekker meezingen (het ‘douche momentje’ noemen wij dat), er ontstaat een saamhorigheid tussen de mensen, omdat ze op hetzelfde kanaal zitten, zelfs tussen mensen die anders nooit met elkaar gedanst zouden hebben!

Op elk kanaal kun je een andere geluidsbron zetten! Kortom 1 professionele Mood Manager (DJ 2.0) op kanaal 1, je neefje met kidsmuziek op het 2de, en evt een iPad met Franse Chansons voor de ouderen op kanaal 3 bijv.

Onze koptelefoons hebben lampjes die meedansen en lampjes bovenop die aangeven naar welk kanaal je luistert dmv een kleur. En met de volumeknop op de koptelefoon kan iedereen zelf bepalen hoe hard je het volume wilt hebben.

Met onze Silent Disco Club zijn wij de enige in de Benelux die WITTE Silent Disco koptelefoons hebben, perfect voor een bruiloft!

Ook ideaal voor locaties met geluidsrestricties uiteraard.”

FAQ

Jazeker, ook daarbuiten zelfs

Iedereen kan zich tegenwoordig DJ noemen, de techniek is een stuk toegankelijker geworden Alleen wij weten dat een goeie DJ zich onderscheid van de pannenkoeken, door de Mood te Managen, dmv goeie timing, crowdreading, juiste plaatkeus etc, ipv gewoon alleen maar plaatjes te kunnen draaien.

The Mood Managers – Silent Disco

Zaagmolenkade 31
Utrecht 3515ADt

Afspraak maken

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.