Honeymoonspecialist The Travelclub Peter & Pascale

Honeymoonspecialist The Travelclub Peter & Pascale

Oh - Hey you!

Welkom bij The Travelclub Peter & Pascale,

The Travel Club Peter & Pascale jouw persoonlijke reisadviseurs

“Just married” en heerlijk samen op huwelijksreis. Of zelfs ook trouwen in het buitenland? Jouw persoonlijk reisadviseur kan beide voor jullie regelen. De huwelijksreisbestemmingen kunnen variëren van een stedentrip tot een rondreis. The Travelclub Peter & Pascale beschikt over een overzicht met favoriete honeymoonhotels.

Trouwen in het buitenland is erg in opkomst. Naast de paradijselijke bestemmingen in de Caribbean of op een van de geliefde eilanden in de Indische Oceaan (Mauritius en Seychellen) wordt ook vaak gekozen voor bijzondere en romantische bestemmingen als Italië, Zuid-Afrika of Cyprus. Trouwen op het strand met de blote voeten in het zand is erg populair. Of nog origineler: de trouwbelofte afleggen in de helikopter boven de Grand Canyon of op een cruiseschip?

Een ding is in ieder geval zeker; het moet een onvergetelijke ervaring worden. Een perfecte dag en een perfecte huwelijksreis. En jouw persoonlijk reisadviseur zal alles in het werk stellen om dit te realiseren.

Honeymoonspecialist The Travelclub Peter & Pascale

Postbus 252
4100 AG Culemborg

06 – 520 38 554
06 – 506 86 223 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.