Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold

Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold

Oh - Hey you!

Welkom bij Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold,

Van harte met jullie voorgenomen huwelijk.

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Wat een heerlijke tijd gaan jullie tegemoet.
Het mooiste moment van je leven, zo wordt de trouwdag veelal omschreven. En het mooiste moment van de dag moet dan haast wel de ceremonie zijn. Elkaar het jawoord geven uit blijk van liefde en eeuwige trouw.

Voordat je “JA” zegt!
Moeten er eerst keuzes gemaakt worden, knopen doorgehakt worden over van alles en nog wat, gelukkig allemaal leuke dingen maar soms valt het niet mee om de goede keuzes te maken, en dat weet ik uit ervaring.

Naast de formaliteiten aan papierwerk, kun je tegenwoordig ook je eigen trouwambtenaar ( Babs ) meenemen in de vorm van een zelfstandig trouwambtenaar. Een trouwambtenaar die je zelf uitkiest en waarvan jullie vinden dat die bij jullie past. Het hebben van een klik met diegene die jullie verhaal gaat vertellen is van groot belang.
Ik ben naast Trouwambtenaar ook Interculturele Coach Counselor wat mij een mensen mens maakt en zorg ik er daarom graag voor dat een ieder zich snel thuis voelt en lekker zichzelf kan zijn.

Wat uiteraard ook van groot belang is, is dat het geen standaard verhaal moet worden, maar een verhaal wat over jullie gaat. Een sprankelende start van een mooi en liefdevol huwelijksleven samen, met de nodige emotionele momenten waar ook ruimte is voor een stuk humor, tenslotte is het feest!

“Ik zal er alles aan doen om een hele persoonlijke ceremonie neer te zetten in een informele sfeer.”

Ik heb als opening en slotzin: “Waar Liefde is daar is kracht!”

Trouwambtenaar Maritsa Vaarnold

Aagje Dekenplein 34,    1628 NX Hoorn

Openingstijden

Graag telefonisch contact opnemen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here