van Bon | Trouwauto Rolls Royce Phantom

van Bon | Trouwauto Rolls Royce Phantom

van Bon rolls royce phantom verhuur weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij van Bon Trouwauto verhuur,

Wij hebben zojuist dit prachtige voertuig rechtstreeks van Rolls Royce Motor Cars gekocht en heeft het genoegen deze luxe auto te leveren voor jouw trouwvervoer.

Als u op zoek bent naar de ultieme auto voor uw trouwdag, zoek dan niet verder.

Deze op maat gemaakte, op maat ontworpen Rolls Royce Phantom is uniek ontworpen in de fabriek in Goodwood.

Afgewerkt in parelmoerwit met duo tone crème light en Silverstone lederen interieur, de verfijning omvat individueel verwarmde en elektrische achterstoelen, elk met 12” chromen surround platte monitoren die uit de achterkant van de voorstoelen kunnen worden teruggetrokken.

De achterdeuren zijn volledig elektrisch en zachtsluitend, en bevatten ook ingebouwde cocktailkasten die zijn afgewerkt in crème light, met exclusieve pianozwarte houten deurafdekkingen.

Bovendien biedt deze Phantom een ​​volledig theater surround-soundsysteem met dvd en een geluidskwaliteit die elke grote bioscoop overtreft.

Het bezichtigen van deze auto is een echte aanrader, en niet te vergelijken met de standaard Rolls Royce Phantom.

U kunt altijd contact opnemen met van Bon Trouwauto verhuur om een ​​bezichtiging te regelen voordat u besluit een Rolls Royce Phantom als uw trouwauto te huren.

van Bon | Trouwauto Rolls Royce Phantom

Rijksstraatweg 75
7231 AC Warnsveld

Openingstijden

Vul het formuliertje opdeze pagina in en we nemen z.s.m. contact op om een afspraak te plannen.

Eén reactie

  1. Huurde dit bedrijf in voor de bruiloft van mijn dochters. De auto was mooi en vlekkeloos schoon. Chauffeur was handig, professioneel en beleefd. Bedankt dat je deel uitmaakt van de trouwdag van mijn dochter. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan voor elke bruiloft. Bedankt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here