van der Valk | Trouwen in een Hotel

van der Valk | Trouwen in een Hotel

trouwen in een hotel van der valk bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij van der Valk,

Trouwen in een hotel is trouwen bij van der Valk! Ontdek de mooiste trouwlocaties in onze hotels. Werkelijk alles is mogelijk op een van onze top-trouwlocaties in Nederland.

Uw droombruiloft bij Van der Valk
Ja ik wil!

Op de mooiste dag van uw leven wilt u het mooiste feest van uw leven.
Wij helpen u graag met het realiseren van een droombruiloft.

Onze trouwlocaties zijn veelzijdig en van alle gemakken voorzien.
Trouw bijvoorbeeld op grote hoogte met panoramisch uitzicht in één van onze hippe Skybars en overnacht na afloop met uw gezelschap in het hotel.

Daarnaast geniet u als bruidspaar samen met uw gasten van een aantal leuke voordelen als u bij één van onze Van der Valk locaties trouwt:

• Alles onder één dak
• Keuze uit diverse multifunctionele zalen en sfeervolle ruimtes
• Speciale kamerprijs voor u en uw gasten
• Ruime keuze in kamers & suites
• Persoonlijke aandacht en vertrouwde gastvrijheid
• Goede prijs- kwaliteitsverhouding (al vanaf € 1.400,-)
• Alles kan op maat gemaakt worden
• Samenwerking met veel ervaren leveranciers
• Bij de meeste locaties is parkeren gratis

U kunt kiezen uit onze diverse standaard pakketten die u eventueel met elkaar kunt combineren. Uiteraard is ieder huwelijk uniek en maken wij ook offertes op maat. Graag plannen wij een vrijblijvend gesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Bij ons moet je zijn voor

Eén reactie

  1. Het personeel hier was geweldig! Ik ben hier getrouwd en het was de perfecte setting! Ze hebben de beste Special Events Manager! Het resort was prachtig en al het personeel was oprecht oprecht en attent. Ze bieden de BESTE klantenservice. Het plannen van een overzees huwelijk is moeilijk, maar het was geweldig om met het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire-team samen te werken. Als jullie op zoek zijn naar een prachtige locatie, overweeg dan deze locatie. Mijn bruiloft hier hebben was het allemaal waard! Bedankt van der Valk, beste tijd ooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.