van der Valk Int. Trouwen

van der Valk Int. Trouwen

van der Valk International Trouwen bij WeddingFair

Oh - Hey you!

Welkom bij van der Valk,

Gastvrijheid zit in onze genen
Op de mooiste dag van uw leven, wilt u het mooiste feest van uw leven. Wij helpen u graag met het realiseren van een droombruiloft.

“Als familiebedrijf zit gastvrijheid in ons hart en stroomt duurzaam ondernemen door onze aderen. Wij streven ernaar om het professionele horeca familiebedrijf Van der Valk in de toekomst te waarborgen. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar het succes van nu en morgen, maar juist ook naar de lange termijn en het investeren in duurzaam ondernemen. Op deze manier kunnen we ons bedrijf op de best mogelijke manier doorgeven aan de volgende generatie.”

Van der Valk International BV is een holding waartoe 18 Van der Valk hotels in binnen- en buitenland behoren en 2 hotels in aanbouw.

Tot de holding behoren 7 Nederlandse hotels, 10 Duitse hotels, 3 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire.

Nederland

Van der Valk Hotel ‘s-Hertogenbosch – Vught
Hotel Nuland – ‘s- Hertogenbosch
Hotel Tiel
Hotel Amersfoort-A1
Hotel Leusden – Amersfoort
Hotel Groningen – Zuidbroek
Hotel Hoorn

België

Hotel Gent

Duitsland

Naturresort Drewitz
Hotel Gladbeck
Resort Linstow
Hotel Moers
Landhotel Spornitz
Hotel Hamburg – Wittenburg

Spanje

Hotel Barcarola

Bonaire

Plaza Beach & Dive Resort Bonaire

Bij ons moet je zijn voor

Eén reactie

  1. Het personeel hier was geweldig! Ik ben hier getrouwd en het was de perfecte setting! Ze hebben de beste Special Events Manager! Het resort was prachtig en al het personeel was oprecht oprecht en attent. Ze bieden de BESTE klantenservice. Het plannen van een overzees huwelijk is moeilijk, maar het was geweldig om met het Van der Valk Plaza Beach & Dive Resort Bonaire-team samen te werken. Als jullie op zoek zijn naar een prachtige locatie, overweeg dan deze locatie. Mijn bruiloft hier hebben was het allemaal waard! Bedankt van der Valk, beste tijd ooit!

Deel jouw ervaring

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here