Vestiti del Capo | Trouwpak

Vestiti del Capo | Trouwpak

vestiti del capo bij weddingfair

Oh - Hey you!

Benvenuti a Vestiti del Capo,

Organiseer jouw bruiloft als een Capo, met een prachtige vrouw aan je zijde, onwaarschijnlijk veel champagne, luxe auto’s, een unieke trouw locatie en een outfit waar iedereen even bij stilstaat.
 
Capo is ‘’a way of living’’. Met aandacht en kwaliteit werken wij hard om het perfecte maatwerk te leveren, altijd passend bij jouw identiteit. Onder het genot van een verse cappuccino, een goed glas wijn, mooie events en goede gesprekken, maken wij kleding aanmeten iets om van te genieten. Wij zijn Capo, de beste kleermaker van Nederland. Identiteit, Aandacht, Kwaliteit, Exclusiviteit en Genieten. Het zijn de elementen die ons definiëren.

FAQ

De levertijd is ca. 4 weken. Wij adviseren echter om 8 weken in acht te nemen. Zo is er voldoende tijd voor het afpassen.

Het fijne aan kleding op maat is dat we het kunnen aanpassen (in bepaalde mate). Dus bij normale verschillen is het geen probleem.

De kosten van je trouwpak zijn afhankelijk van de gekozen stoffen. We adviseren je graag.

Vestiti del Capo | Trouwpak

Overschieseweg 12-E
3044EE Rotterdam

Openingstijden

Jouw trouwpak koop je op afspraak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here