Vuurwerkfeestje op jouw bruiloft

Vuurwerkfeestje op jouw bruiloft

vuurwerk op je bruiloft weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Vuurwerkfeestje,

Vuurwerkliefhebbers Rico den Boer en Thierry Plas zijn Vuurwerkfeestje.nl gestart uit passie voor vuurwerk en als statement tegen alle negativiteit en feitelijke onjuistheden rond vuurwerk. Wij willen laten zien dat vuurwerk staat voor feest, beleving, spektakel en plezier. Juist ook als onderdeel van jouw huwelijksdag!

Wat ons uniek maakt in de vuurwerkbranche, is dat wij enkel en alleen vuurwerk verkopen dat het gehele jaar verkocht én afgestoken mag worden. Dus ook op jouw trouwdag, op jouw trouwlocatie! Zonder vergunning, zonder overlast voor de omgeving, dus zonder gedoe. Ook bij een eventueel vuurwerkverbod. Alleen maar genieten dus!

Zo leveren we extra lange sterretjes in grote aantallen, om de aankomst of vertrek bij de feestlocatie extra sfeervol te maken. Maar er is veel meer mogelijk. Zo bieden we unieke bengaalse fakkels met goud- en zilverregen aan, creëren we een haag van goud- en zilverfonteinen en ontsteken we een groot hart van bengaals vuur. Naast de bijzondere ervaring levert dit prachtige foto’s op voor jouw trouwalbum. Heb je specifieke wensen? Dan leveren we uiteraard maatwerk.

Je kunt het vuurwerk het gehele jaar op afspraak afhalen bij onze winkel in Dordrecht. Op verzoek (en tegen meerkosten) komen we bij u op de trouwlocatie om het vuurwerk voor u te ontsteken, zodat een mooie vuurwerkshow gegarandeerd is.

We kunnen niet wachten om uw huwelijksdag helemaal compleet te maken met ons prachtige vuurwerk!

FAQ

Nee, al ons vuurwerk is uit de categorie F1 en mag heel het jaar verkocht en afgestoken worden.

Helaas is dit wettelijk niet toegestaan. Vuurwerk moet worden afgehaald.

Ja, op verzoek en tegen meerkosten is dit mogelijk.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bij ons moet je zijn voor

Vuurwerkfeestje op jouw bruiloft

Toulonselaan, 76
Dordrecht 3312 EV

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden op www.vuurwerkfeestje.nl.
Online bestellen en afhalen op afspraak is altijd mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.