weddingDJ | Léon Jacobs

weddingDJ | Léon Jacobs

weddingdj muziek bruiloft weddingfair

Oh - Hey you! music-lover

weddingDJ – Stijlvol, feestelijk en altijd een succes!

De mooiste dag van je leven zeggen velen. In ieder geval is je trouwdag een dag om nooit te vergeten! Jaarlijks geven ruim 70.000 bruidsparen elkaar het JA- woord. Maar hoe ga je het vieren? Je hebt de locatie geregeld, je weet welke gasten er komen, maar wat doe je met de muziek? Tenslotte, is de juiste muziek essentieel voor een sfeervol bruiloftsfeest…

weddingDJ behoort al jaren tot één van de meest professionele en exclusieve sfeermakers binnen de Nederlandse trouwbranche. Wij beschouwen een bruiloftsfeest als een uiterst persoonlijke aangelegenheid en maken van elke samenwerking iets onvergetelijks. Elke bruiloft is uniek en iedere samenwerking bijzonder. Zeer gepassioneerd, een gigantisch inlevingsvermogen en een grenzeloos enthousiasme zijn enkele kenmerken die als géén ander horen bij weddingDJ. Gedragen door een chique en stijlvolle set met een subliem geluidssysteem, in combinatie met een schat aan ervaring zorgen voor een sensationeel bruiloftsfeest waarover nog lang zal worden nagepraat.

Iedere samenwerking gaat standaard vooraf aan een ‘vrijblijvend’ kennismakingsgesprek waarin gestructureerd alle wensen en verwachtingen worden besproken. Afgezien van het informatieve karakter is deze kennismaking ook erg inspirerend. weddingDJ staat erom bekend dat ze graag meedenken en bruidsparen verrassen met leuke tips en creatieve ideeën.

De afgelopen jaren heeft weddingDJ honderden bruiloftsfeesten mogen verzorgen en zijn deze samenwerkingen allemaal “extreem hoog” beoordeeld.

OOK BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?
KOM ONS BEZOEKEN TIJDENS DE WEDDINGFAIR IN DEN BOSCH OP ZONDAG, 6 NOVEMBER OF VUL HET FORMULIERTJE – RECHTS – OP DEZE PAGINA IN.

Waarom weddingDJ?

weddingDJ | Léon Jacobs

Op een centrale locatie i Nederland. Voor zowel Bruiloften in Nederland als in het Buitenland.

Openingstijden

Openingstijden:
Maandag t/m Donderdag:
09.00 t/m 22.00 uur
Vrijdag t/m Zondag:
09.00 t/m 20.00 uur

Voor vragen of informatie kun je
het formuliertje op deze pagina invullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.