Weddingtailor Ibrahim Tosun

Weddingtailor Ibrahim Tosun

Oh - Hey you!

Welkom bij Weddingtailor Ibrahim Tosun,

Daar komt de bruidegom!

Je partner is inmiddels geslaagd voor haar droomjurk. En nu is het jouw beurt. Je gaat je trouwpak kopen! Maar weet je wel waar je op moet letten bij de keuze van je trouwpak?

Maak op tijd een afspraak!
Maak zeker 4 á 5 maanden voor de bruiloft een afspraak met een specialist om je trouwpak aan te laten meten. Ben je van plan om af te vallen of aan te komen?
Bespreek met de specialist wanneer je dan het beste een afspraak kan maken.

The Special Experience
Mannen vinden shoppen vaak niet zo leuk, tegenwoordig zijn er ook trouwpak specialisten die bij jou thuis komen om je trouwpak op te meten en samen te stellen. Maak er een leuke dag van en vraag of je vrienden, broers, moeder en schoonmoeder er gezellig bij willen zijn, wanneer je de keuze maakt voor jouw droompak! De zogenoemde “The Special Experience”.

In alle rust je trouwpak kopen
Een veel gemaakte fout voor bruidegoms is dat je onder tijdsdruk van de winkel of medewerker keuzes moet maken. Of dat je continu gestoord wordt door het geroezemoes van allerlei andere klanten. Als je onder druk wordt gezet kun je vaak minder goed nadenken, waardoor je achteraf denkt had ik toch maar voor die andere knopen gekozen of voor een ander overhemd. Daarnaast heb je voorafgaand aan je trouwerij al zoveel dingen aan je hoofd, dus zoek een
trouwpak specialist die bij jou thuis komt in je eigen vertrouwde omgeving
en waar je in alle rust je trouwpak kan samenstellen.

Bij ons moet je zijn voor

Weddingtailor Ibrahim Tosun

Nijverheidsstraat 132
2288 BB Rijswijk

06 – 108 587 38

Openingstijden

Maandag t/m zondag
09:00 – 21:00 (op afspraak)

6 reacties

 1. Zeker een aanrader!
  Samen met mijn verloofde langs geweest bij Ibrahim in de Showroom, we zijn heel goed geholpen. Mijn verloofde wist nog niet goed wat voor soort trouwpak hij wilde. Ibrahim heeft hem daarmee goed geholpen, we hebben gekeken naar welke kleuren het beste bij hem paste en welke pasvorm. Nu hebben we een super mooi trouwpak voor de grote dag! Ik raad Ibrahim ook zeker aan!

 2. Super service
  Super geholpen door Ibrahim! Ik heb bij Ibrahim mijn trouwpak gekocht, we hebben wat samen gesteld wat ik nooit zelf had kunnen bedenken of dat het überhaupt een mogelijkheid was om te maken. Niets is te gek! Zeker een aanrader!

  tailored wedding suit

 3. Aanrader!
  Perfect geholpen, super vriendelijk!
  Het pak zat heerlijk op de bruiloft, dankjewel Ibrahim.

  Aanrader!

  wedding tailor trouwpak

 4. Echt een aanrader
  Afgelopen weekend mijn pak opgehaald en wat is hij gaaf geworden zeg! Ik stond al snel alweer buiten, omdat alles in keer paste, er hoefde niks meer aan gedaan te worden. Zeker een aanrader!

  trouwpak op maat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here