Wicipix Fotografie

Wicipix Fotografie

wicipix trouwfotograaf bij weddingfair trouwbeurzen

Oh - Hey you!

Welkom bij Wicipix Bruidsfotografie,

Een blijvende herinnering

Als bruidspaar moet je veel keuzes maken. Uitnodigingen, locatie uitkiezen, ringen uitzoeken, een bruidstaart. Vaak wordt de fotograaf de sluitpost op de begroting. Dat is jammer want samen met de ringen zijn dit de enige blijvende herinneringen.

De keuze voor een fotograaf begint met een gratis en vrijblijvend gesprek. Vraag hoeveel ervaring iemand heeft, dit is belangrijk, een ervaren bruidsfotograaf heeft geleerd om de dag te lezen, dit is net zo belangrijk als fototechnische kwaliteiten. Bekijk aandachtig het portfolio materiaal, of de stijl van fotograferen jullie aanspreekt en hoeveel verschillende bruidsparen het zijn. Daarnaast is een persoonlijke klik met de fotograaf belangrijk, de fotograaf is de hele dag bij jullie is, van het aankleden tot het avondfeest.

Informeer welke albums de fotograaf in het assortiment heeft. Ook is er verschil in opmaak.
Steeds vaker gebeurt dit automatisch, dat is soms goedkoper maar ook minder persoonlijk.
Daarom kiezen wij ervoor om onze albums volledig handmatig te maken met veel inspraak voor bruidsparen. Je kunt ook kiezen voor digitale albums of slideshows.

Vraag altijd wat de mogelijkheden zijn over het budget, de meeste fotografen leveren maatwerk. Laat bijvoorbeeld alleen de ceremonie en de bruidsreportage fotograferen zodat je in elk geval van de belangrijkste momenten mooie foto’s hebt.

Vraag ook of de fotograaf samen met een assistent komt. Hij of zij zorgt voor goede belichting waardoor je betere reportage foto’s krijgt, ook wordt er door die persoon gelet op details, bijvoorbeeld of de sluier recht ligt. Zo krijg je het perfecte plaatje

Bij ons moet je zijn voor

Wicipix Fotografie

Albert van Dalsumlaan 3131
6836 MX Arnhem

Afspraak maken en informatie

Vul het formuliertje op deze webpagina in om informatie aan te vragen of een afspraak te maken. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here