YAYCakes by Yasmina

YAYCakes by Yasmina

yaycakes by yasmina bruidstaart bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij YAYCakes by Yasmina,

When baking is not a job, but a passion!

YAYCakes is begonnen in Juni 2019. Al in mijn jeugd ontwikkelde ik, Yasmina, een voorliefde voor patisserie en was in mijn vrije uurtjes altijd aan het bakken. Inmiddels heb ik de opleiding brood en banket niveau 4 & de patisserie opleiding afgerond. Waarna ik in 2019 besloot voor mezelf te beginnen…en met succes! Inmiddels dragen de handgemaakte zoetigheden van YAYCakes een steentje bij aan menig feest in Zwijndrecht en omgeving.

De taarten, bruidstaarten, cupcakes en traktaties zijn stuk voor stuk uniek en handgemaakt, geheel naar jouw wensen. Elk thema is mogelijk: bruiloft, verjaardag, geboorte, jubileum, zakelijk event of omdat het gewoon lekker is! Graag denk ik met je mee voor een passend ontwerp!

Liefs Yasmina

FAQ

Bij YAYCakes wordt er standaard gebruik gemaakt van cake. Dit is een heerlijke cake. U heeft de keuze uit vanille, chocolade of red velvet cake. 

– Vanille
 – Chocolade (wit of melk)
 – Aardbeien
 – Passievrucht
 – Oreo
 – Hazelnoot
 – Karamel

Ja, dat kan. Alle taarten bevatten gluten en mogelijk noten of sporen van noten. Het is mogelijk om glutenvrije producten te bestellen, maar niet ei of zuivelvrij.

Bij mij moet je zijn voor

YAYCakes by Yasmina

3331 CK
Zwijndrecht

Info of afspraak maken?

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.