WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

WeddingFair 100 Bruidsbeurzen Nederland

WeddingFair viert jubileum met 100e Trouwbeurs.

Dit jaar viert WeddingFair haar jubileum met de uitvoering van de 100e Trouwbeurs. In de afgelopen jaren is het evenementenbureau uitgegroeid tot een begrip in de trouwbranche – met name door de professionele aanpak,  die zetelt op persoonlijk contact, heeft het bedrijf de top in de nichemarkt bereikt.

Rotterdam 19 maart 2017
WeddingFair is jarig, en wie jarig is trakteert. Voor iedereen op de beurs ligt een presentje klaar en 100 gelukkigen doen mee om een cadeau op een hoofdprijs te winnen. In het Worldhotel Wings, aan de luchthaven van Rotterdam-Den Haag, organiseert WeddingFair haar 100ste trouwbeurs. Dat kan alleen, als je beurzen up to date zijn en veel inhoud bieden, die door de bezoekers wordt gewaardeerd. De focus ligt altijd op hun motto voor bruidsparen: “Organiseer de bruiloft die jijzelf wilt, niet de bruiloft die je wordt voorgeschreven”
Samen met een team van bevlogen medewerkers slagen Rob en Yvonne Twenhaar er elke keer weer in om de trouwbeurzen tot een groot succes te brengen.

Blijvertje…

WeddingFair werd in 2004 opgericht door Rob en Yvonne Twenhaar. Het bedrijf is gevestigd in hun woonplaats Noordwijk. Met een flinke dosis ervaring in sales, hospitality en marketing werd in maart 2005 de eerste Trouwbeurs georganiseerd in het Palace Hotel. Later dat jaar volgden er nog 2 beurzen en inmiddels organiseren Rob en Yvonne 11 beurzen per jaar. “Onze klanten én bezoekers hebben ervoor gezorgd dat we een landelijke speler zijn geworden en dat we nog altijd groeien. Het is voor ons niet alleen een feestelijk moment maar toch vooral de bekrachtiging van onze missie. Die is gebaseerd op creativiteit, inhaken op trends, vernieuwing en testen”.

WeddingFair organiseert Trouwbeurzen, Bruidsmodeshows en lokale trouwevents voor aanstaande bruidsparen. Jaarlijks wordt een Trouwagenda uitgegeven en ze zijn online actief met web- en social media pagina’s, emailings, #loveandwin acties en events. Met 25.000 volgers op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram is WeddingFair ook een van de grotere bedrijven op social media.

Vertrouwen en groei…
Het aantal huwelijken en samenlevingsovereenkomsten die jaarlijks worden aangegaan beweegt mee op het ritme van het economische klimaat. De verschillende crisissen in de afgelopen tien jaar zijn dan ook niet onopgemerkt aan de trouwmarkt voorbij gegaan. Het is een vitale, jaarlijks terugkerende miljardenmarkt met 70.000 stelletjes en ruim 5 miljoen vrienden, familieleden en andere gasten die dé bruiloft meevieren. WeddingFair neemt een volstrekt onafhankelijke, vaste plaats in en ziet de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.

Related blogs