Diamonds Factory Trouwringen

Oh - Hey you!

𝑇𝑅𝑂𝑈𝑊𝑅𝐼𝑁𝐺𝐸𝑁

Diamonds Factory is de thuisbasis van enkele meest prestigieuze en gewilde trouwringen, het ultieme symbool van liefde en toewijding.

Ontdek onze zorgvuldig vervaardigde collectie of het nu een chique en verfijnde of juist een subtiele mooie ring in goud is die aan uw vinger hoort. Of het nu een klassiek briljant, prinsessen, gemengde, ovaal of smaragd vorm is, er is een trouwringen voor elk wat wils.

Voor verdere hulp of advies, laat onze interne diamantspecialisten u helpen bij het creëren van de gouden trouwring met of zonder diamanten, waar u altijd al van gedroomd heeft.

𝑉𝐸𝑅𝐿𝑂𝑉𝐼𝑁𝐺𝑆𝑅𝐼𝑁𝐺𝐸𝑁

Onze prachtige collectie verlovingsringen omvat een groot assortiment aan verbluffende stijlen en ontwerpen om indruk te maken op uw geliefde. Of u nu op zoek bent naar een diamanten verlovingsring in goud, een verlovingsring met edelsteen of een vintage verlovingsring, wij hebben wat u zoekt.

𝐷𝐼𝐴𝑀𝐴𝑁𝑇 𝑅𝐼𝑁𝐺𝐸𝑁

Meestal beschouwd als een symbool van verloving, is een diamanten ring geschikt voor verschillende gelegenheden en is ideaal om elke mijlpaal in het leven te vieren. Met een breed scala aan ontwerpen is onze collectie diamanten ringen elegant, klassiek en tegelijkertijd eigentijds en uniek. Met een selectie van prachtig geslepen diamanten die van briljant tot smaragd gaan, zijn onze diamanten ringen verkrijgbaar in wit-, geel- en rosé goud en platina. Ontdek onze meest geliefde ontwerpen of creëer jouw eigen unieke diamanten ring met onze op maat gemaakte sieraden service. We werken met jouw visie om een ring te creëren die prachtig en onvergetelijk is.

𝑂𝑁𝑇𝑊𝐸𝑅𝑃 𝐽𝑂𝑈𝑊 𝐸𝐼𝐺𝐸𝑁 𝑅𝐼𝑁𝐺

Deel jouw ontwerp ideeën met ons. We zullen met jou samenwerken om uw droomstuk te creëren. Onze juweliers maken een CAD-ontwerp van het sieraad, zodat je kunt zien hoe het er zal gaan uitzien. In dit stadium kun je het ontwerp nog aanpassen zodat het echt wordt wat jij je hebt voorgesteld. Daarna wordt jouw ring gemaakt.

Diamonds Factory Trouwringen

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht
Eindhoven

 

Info of Afspraak

Let´s meet!

Wil je meer informatie of een afspraak maken om trouwringen uit te zoeken neem gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina en wij nemen zsm contact met je op!

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.