Zoek een trouwspecialist  bij jouw in de buurt.

Hi there,

"WeddingFair, wij helpen je echt verder met jouw bruiloft"

Het bruidspaar staat uiteraard centraal op de trouwdag. maar achter de schermen spelen veel meer mensen een rol om de dag op rolletjes te laten verlopen. De ceremoniemeester, de regisseur van jullie dag, de chauffeur van jullie trouwauto die jullie naar de locaties brengt en de getuigen, want zonder hen is jullie bruiloft niet rechtsgeldig. Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Lees over de verschillende trouwspecialisme

Plannen huwelijksreis

Huwelijksreis plannen

De trouwdag is achter de rug, er is veel met je gebeurt en dan wacht de honeymoon; YES!. Droom je van een bounty-strandvakantie, wordt het exclusief flaneren op een cruiseschip of is een sportieve vakantie meer jouw ding om te ontspannen?

voordelen weddingplanner

Weddingplanner

Het organiseren van een bruiloft kan een ongelooflijk onderneming zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.Bruiloften zijn één van de mooiste, maar meest stressvolle gebeurtenissen waar vaak vooral de bruidjes naar uit kijken in het leven.

Wat doet een trouwambtenaar

Trouwambtenaar of babs

s Nachts trouwen onder een fonkelende sterrenhemel. Kan dat? JA dat kan! Een zelfstandige Babs maakt het mogelijk! BABS betekent Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een Babs is een trouwambtenaar die als taak heeft het voltrekken van…

Bruiloft en makeup

Bruiloft beauty prep

Bij een bruidsmake-up is het belangrijk om zeer nauwkeurig te werken – een bruiloft wordt immers op foto en film vastgelegd. De basis (foundation) is hierbij zeer belangrijk, deze mag niet gaan glimmen, en alle make-up moet lang mooi blijven.

Trouwspecialisme kapsel

Kapsel

“Als je bruidskapsel maar goed zit”…..Het belang van een goed kapsel vind je terug in het vaak gebezigde spreekwoord “Als je haar maar goed zit” – dan is alles wel okay! Het ergste wat jou op je bruiloft dan ook kan gebeuren is een foute beautykeuze.

Trouwspecialisme entertaiment

Entertaiment

Laat het feest beginnen met een onvergetelijke dans, magische muziek en entertainment voor allen. Je wilt natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op jouw bruiloft. Jouw eerste dans en de rest van de dag moeten gedenkwaardig zijn, uniek!

bruiloft decoratie

Bruiloft decoratie

Gemeentehuis, kerk, feestlocaties- tijdens de bruiloft verblijven jullie en de gasten mogelijk op verschillende plaatsen. Weet jij al wat voor sfeer jij wilt op jouw trouwdag of nog niet? Denk daarbij aan een uniek thema, een bepaalde tijdsperiode of een kleur.

ballonnen bruiloft plafond weddingfair

Ballonnen

Ballonnen zijn van alle tijden. De traditionele ballondecoratie, zoals de ballonbogen en pilaren kunnen nog steeds heel erg leuk zijn. Met de juiste combinaties in kleur en vorm heb je een mooie eyecatcher. Tegenwoordig kan er steeds meer. Ballonnen is Feest!