Welkom bij

Time for The big day

Bride to be weddingplanner

Gefeliciteerd!

Ein-de-lijk het is zover, jullie grote dag! Na maanden van voorbereiding is het zover, je gaat trouwen met de liefde van je leven. Familie en vrienden komen met jullie de liefde vieren. Een dag bestaat uit genieten, van jullie bruiloft en van elkaar.

It´s time to shine

Shine

Het is eindelijk zo ver, de trouwdag! Maar hoe ziet de dag eruit en wat neem
je als bruid allemaal mee?

‘’ De dag uit je dromen’’

 

De grote dag is aangebroken: jullie gaan trouwen!

De ochtend van jullie trouwdag is een druk moment. Het is de start van een mega spannende dag waar je al maanden naar uit kijkt, je krijgt veel berichtjes, er zijn allerlei mensen die je aankleden, opmaken en er heerst een spanning  bij heel de familie. Waarschijnlijk heb je wat onrustig geslapen, er zal van alles door je hoofd zijn gegaan, is alles geregeld? Je hoofd zal er wel niet naar staan maar het is wel belangrijk om even goed te ontbijten, het wordt een heftige dag waar je vaak wordt overdonderd door alles en iedereen dat je jezelf wel eens vergeet. Na een goed ontbijt en een mooi opgemaakt gezicht mag je dan eindelijk de jurk aan waar je al weken naar verlangt!

Nadat jij er helemaal klaar voor bent om te vertrekken is het tijd voor de ‘’first-look’’. Het prachtige moment waar je aanstaande jou voor het eerst ziet. Dit is perfect om door te fotograaf vast te laten leggen, het levert prachtige plaatjes op. Vanaf dit moment zijn jullie samen en zijn jullie klaar om dan echt het huwelijksbootje in te stappen.

Op de locatie aangekomen zullen jullie beginnen met de ceremonie, gevolgd door het aansnijden van de taart en de receptie. Na deze emotionele en mooie momenten is het tijd om samen met jullie dierbaren te genieten van een heerlijk diner, om vervolgens de dag af te sluiten met een knallend feest.
Het zal een dag uit je dromen worden waar een lach, traan en warm gevoel voorbij zullen komen. ♥

TIP


Op de grote dag is het altijd handig om een klein tasje bij je te hebben.

Met een lipstick, een deo, parfum, blaren pleisters en naald en draad bijvoorbeeld.

Zo heb je alles bij de hand als er iets mis gaat. Het is slim om deze tas de avond van te voren al in te pakken, zodat je er alleen nog maar voor hoeft te zorgen dat je hem niet vergeet.

Bridal

Ememrgency

Kit

IK GA TROUWEN EN IK NEEM MEE...

1.Een kleine make-up tas  2. SMINT,
3. Chanel, COCO Mademoiselle, 4. Naald en draad,
5.  Haarelastiekjes 6. Dove deo

“A successful marriage requires falling in love many times,
always with the same person."

Latest blogs

Latest blogs

Volg WeddingFair op Instagram

♡ Bruidsbeurzen door heel Nederland
♡ Uitgever van ‘t Wedding Magazine
♡ Héél veel blogs & inspiratie

Bekijk de andere hoofdstukken

Planning

Met z'n tweeën

Thema's

Services

Locatie

Budget

Shopping

The big day

Life After

Bruidegom

Volg een tijdsplanning