Welkom bij

Een Thema op jullie bruiloft

Bride to be weddingplanner

Vintage bruiloft Festival bruiloft Bohemain bruiloft 'Barn wedding' Trouwen op het strand

Een thema op jullie bruiloft.

Overwegen jullie een thema op jullie bruiloft? Een thema op jullie bruiloft maakt de dag uniek. Thema bruiloften groeien de de laatste jaren enorm. Er zijn zoveel thema’s van vintage tot boerenbruiloften tot heel klassiek. Het kiezen van een thema is lastig. Denk aan een favoriete kleur en speciale details.

“May this marriage be full of laughter, our every day in paradise.”

LAAT JE

Inspireren

Het kiezen van een thema, jurk, vervoer, diner en nog zo veel meer onderdelen is best een opgave. Daarom is het fijn om je alvast te laten inspireren voordat je keuzes moet gaan maken. Aan de slag dus!

Knippen, schuiven & plakken

Ja je kunt aan de bak, het is tijd om weer eens ouderwets te knutselen!
Het is best fijn om al die ideeën die je gekregen hebt voor de bruiloft te kunnen visualiseren, dit kan op een groot papieren vel, op een canvas doek of op een houten vierkant. Ligt er net aan waarvoor je kiest. Zo ontstaat er dus een moodboard, een sfeerbord. Zodat je voor jezelf duidelijk krijgt wat voor sfeer je wilt creëren met op je bruiloft. Dit moodboard kun je ook weer meenemen naar de eerste afspraak met je weddingplanner of trouwbedrijven bijvoorbeeld. Soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Ook kun je het moodboard bijvoorbeeld meenemen naar leveranciers, van de locatie of van je jurk bijvoorbeeld.

Je kunt helemaal los gaan, stofjes, printjes, foto’s, teksten alles! Verzamel alle bruiloftsmagazines uit je omgeving en je kunt aan de slag, knip als eerst alles uit waarvan jij denkt dat je

 

 

mooi vindt. Vanzelf merk je dat je waarschijnlijk alles in een bepaald thema of stijl uitknipt, daarna kun je dit bij elkaar gaan leggen. Klopt het qua kleur en sfeer? Dan zit je goed!
Bij die kleur en sfeer kun je stofjes, patroontjes en printjes gaan leggen, zodat het thema nog meer vorm krijgt. Wanner je helemaal tevreden bent kun je het gaan opplakken. Lekker over elkaar mag, het hoeft niet allemaal recht naast elkaar. Dit houdt het lekker speels. Uiteindelijk is het de bedoeling na al dat knippen, schuiven van afbeeldingen en plakken dat je je eigen droombruiloft in een oogopslag kunt laten zien, aan bijvoorbeeld je aanstaande.

Mannen vinden het vaak lastig om een beeld te vormen bij alle ideeën die jij hebt, daarom is dit moodboard de ideale oplossing! Nadat je moodboard klaar is kunnen jullie er samen naar kijken en overleggen wat hij er van vindt. Zo organiseren jullie een droombruiloft waar jullie beide helemaal achter staan.

 

knippen plakken

Find it on the blog

Find it on the blog
Elke vrouw die verloofd is begrijpt dat de komende periode heel leuk maar ook heel spannend zal zijn. Je moet veel keuzes maken en je gaat tekenen voor de rest van je leven met je aanstaande man. Daarom is het af en toe fijn om te lezen dat je niet de enige bent die deze spannende periode meemaakt.
Er zijn op internet veel bloggers die over alle kleine details schrijven als het gaat om trouwen. De een geeft informatie, de ander beschrijft hoe zij het ervaart. Het kan rust geven om te lezen dat iemand anders ook met dezelfde zorgen zit, bijvoorbeeld wie nodig je allemaal uit. Het is volkomen logisch dat je het allemaal spannend vindt, het is namelijk nieuw. Een bruiloft plannen doe je niet dagelijks, toch?

The Lane bijvoorbeeld is een groot Engels platform dat veel blogs heeft, waaronder ook veel weddingblogs. Het is zeker de moeite waard om die even op te zoeken. Ook Greenweddingshoes is een bekend platform dat veel trouwblogs heeft over allerlei belangrijke zaken waar je aan moet denken. Naast Engels geschreven blogs hebben we in Nederland ook een aantal bloggers die veel schrijven over trouwen. Zo ook Marit van GirlsofHonour, in haar blogs is van alles te lezen over het plannen van een bruiloft, maar ook over de persoonlijke voorbereiden die je moet treffen. Ook Bruiloftervaring heeft zoals de naam al zegt veel ervaring met bruiloften en weet er alles van. De blogs die zij schrijven zijn dan ook erg leerzaam en interessant om te lezen als je zelf gaat trouwen. Het is dus een hele opluchting om op verschillende blogs te lezen dat je niet de enige bent met vragen, en het is nog fijner dat er mensen zijn die al hun ervaring en informatie delen zodat jij daar ook weer van kunt leren!♥

‘’Het is een opluchting om
op verschillende blogs te
 lezen dat je niet de enige bent met vragen’’

Find it on the blog (2)

Latest blogs

Latest blogs

PIN AT

Pinterest

Pinterest bestaat al sinds 2010, en heeft de afgelopen jaren een enorm groei doorgemaakt. Steeds meer mensen zijn het gaan gebruiken in Nederland, op dit moment heeft Pinterest ongeveer 3m5 miljoen Nederlandse gebruikers. Nier niks dus, maar wat is het nu eigenlijk voor sociale media platform? Pinterest is ook wel je online prikbord, de berichten die je kunt opslaan noemen we dan ook wel “pins”. Je kunt veel inspiratie opdoen voor je bruiloft doordat er duizenden foto’s met daaraan weer websites gelinkt staan op het platform. Je kunt die foto’s opslaan en weer rangschikken in categorieën/boards. Dus een categorie voor je jurk, bruidsboeket, locatie, licht en zo verder. Vanuit die verschillende categorieën kun je een moodboard maken, zo krijg je een goed beeld van wat je mooi vindt.

Ook WeddingFair heeft veel inspirerende borden op Pinterest. Dus neem eens een kijkje, raak geïnspireerd en pinnen maar!

Bekijk de andere hoofdstukken

Planning

Met z'n tweeën

Thema's

Services

Locatie

Budget

Shopping

The big day

Life After

Bruidegom

Volg een tijdsplanning