Stage bij WeddingFair

WeddingFair zoekt leuke, gezellige stagiaires (M/V) die veel willen leren en zien! Vanaf 2e jaars MBO en HBO kun je bij ons terecht.

Over WeddingFair

WeddingFair is een marketingbedrijf met een palet aan diensten rondom trouwen. Wij hebben een gezellig team bestaande uit stagiaires, oud-stagiaires en hun partners.

We organiseren 12 trouwbeurzen door geheel Nederland. Je mag de volledige organisatie en uitvoering van deze beurzen doen. Bij toerbeurt is een stagiaire beursmanager, die het aanspreekpunt is voor de trouwspecialisten die meedoen aan de beurs, de beurslocatie en stuurt het WF team aan. Met je collega’s leidt je de bezoekersstroom van gemiddeld 750 bruiden, bruidsparen en hun familie en vrienden in goede banen.
De beurzen zijn onze hoofdactiviteit.

Naast deze trouwbeurzen geven wij het Wedding Magazine uit die in Nederland en in België in de boekhandels ligt.Hiervoor schrijven we teksten, selecteren we afbeeldingen en leveren compleet klaar voor verwerking aan bij de drukker.

Daarnaast is WF zeer actief en sterk in de digitale wereld. Op Facebook (36.000 fans) Instagram en Twitter (3.500 fans) worden voor derden en WF allerlei campagnes ontworpen en uitgevoerd.
De website is de stabiele basis om alle ins en outs over de beurzen en trouwen in het algemeen te communiceren. Deze wordt dagelijks door ons zelf geoptimaliseerd en aangevuld met redactionele content

WF is een leerbedrijf, wij vinden het leuk jonge mensen op te leiden. Je mag tijdens de stage alles zelf doen, wij helpen je uiteraard.
Wij zijn op zoek naar (pro)actieve, leergierige, gezellige mannen en vrouwen die tijdens hun stage zoveel mogelijk willen leren. Wij zijn in 2016 en 2017 door onze stagiaires voorgedragen als Beste Leerbedrijf. Hier zijn wij best trots op!

We hebben doorlopend stageplaatsen voor niveau 4 studenten:

– Medewerker marketing en communicatie
– Commercieel medewerker
– Medewerker Evenementenorganisatie
– Redactiemedewerker, voor video, print en digitale platformen

 

EXTRA: Snuffelstages.
In de beursweekenden kun je ook een weekend meewerken om de sfeer te proeven en ervaring met evenementen te verzamelen.

Informatie voor solicitatie:

Rob Twenhaar
Oude Zeeweg 38
2202 CG Noordwijk
06-255 80 725
rob@weddingfair.nl