Een bruiloft vol ballonnen!

Ballonnen zijn van alle tijden. De traditionele ballondecoratie, zoals de ballonbogen en pilaren kunnen nog steeds heel erg leuk zijn. Met de juiste combinaties in kleur en vorm heb je een mooie eyecatcher. Tegenwoordig kan er steeds meer. Ballonnen op je bruiloft kunnen heel leuk zijn! De eigentijdse ballonnendecoratie wordt steeds vaker gebruikt. Denk maar aan de heliumballonnen, die binnenshuis tegen het plafond blijven hangen en buiten opgelaten kunnen worden. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de ballondecoratie, in dit artikel lees je meer!

Begin met een blanco verwachting en schrijf eens op wat er in je opkomt als je denkt aan “mijn huwelijksreis” met de liefste echtgeno(o)te van de wereld. Met “iene miene mutte”, een lijstje afgaan van bestemmingen voor jullie huwelijksreis is ook een optie, maar er zijn wel betere methodes beschikbaar. Of je nou een lijstje maakt van landen, activiteiten of op basis van jullie budget zoekt, uit eindelijk moet de keuze voor de bestemming zo zijn dat jullie allebei happy zijn.

Waar kun je zoal over nadenken?

We hebben een lijstje gemaakt met de onderwerpen die mogelijk jullie keuze kan beïnvloeden.

01. Ballonnen Plafonddecoratie

Een onwijs leuk aanzicht: een plafond vol ballonnen. Allemaal in één kleur of een regenbooghemel, het is allemaal mogelijk. Deze heliumballonnen blijven wel hangen! Je kunt het ook afwisselen met ballonnen aan een doorzichtig draadje of verschil in grootte. Jullie gasten zullen hun ogen uitkijken!

ballonnen bruiloft plafond weddingfair

02. Ballonnenboog

Ballonnen zijn het internationale symbool voor festiviteiten. Denk er eens over na, het zijn eigenlijk gewoon zwevende bollen van kleur en eigenzinnigheid. Wat is er leuker dan dat? En wanneer ze worden verwerkt in een traditioneel bruiloftsdecor, kunnen ballonnen een sfeer van liefde en feest creëren die lichter is dan de lucht.

Vraag jij jezelf af hoe je ballonnen in jouw bruiloftsdecor kunt verwerken? U bent hier aan het juiste adres. Deze ideeën voor het decoreren van huwelijksballonnen, van de ceremonie tot en met bruiloft.

Bogen

Spreek je geloften uit onder een klassieke ballonnenboog. Je kunt verschillende vormen verkennen op basis van je thema, waaronder:

Fotolijst: Jij en je toekomstige echtgenoot maken een prachtige foto. Kader het moment dat je “Ik wil” zegt met een ballonframe.

Driehoekige boog: Een moderne kijk op een klassieke ballonboog, de scherpe vorm van een driehoek contrasteert artistiek met de zachte rondingen van de ballonnen.

Gazebo of Chuppah: Maak een grillige structuur van ballonnen als middelpunt van jullie huwelijksceremonie.

03. Heliumballonnen

Heliumballonnen zijn ook heel leuk om… los te laten in de open lucht! Hang er bijvoorbeeld kaartjes aan, waar iedere gast een wens en een adres op kan schrijven. Als de ballon dan ergens wordt gevonden kan het kaartje terug worden gestuurd. Een leuk presentje voor de eigenaar van de ballon die het verst komt! Net als heliumballonnen worden ook wel eens ‘wensballonnen’ de lucht in gelaten. Het mooiste effect geven deze lichtgevende lampionnen als ze op een heldere, windstille avond worden opgelaten. Het liefst meerdere lampionnen achter elkaar! Een fantastische ervaring. Laat de wensballon los en… make a wish! Bekijk wel eerst goed de veiligheidsvoorschriften van de overheid.

04. Pilaar van ballonnen

Pilaar: Als de Romeinen of Grieken van ballonnen hadden geweten, zouden ze van dit idee hebben gehouden. Een kolom ballonnen combineert klassieke architectuur met modern plezier. Een paar kolommen aan het einde van het gangpad of aan de zijkanten van de ceremonieruimte zullen zeker wat extra ooh’s en aah’s oproepen.

Gangpad Decor: Ballonnen zijn een van de weinige huwelijksdecoraties die gemakkelijk een verticale dimensie aan jouw gangpad kunnen toevoegen zonder het uitzicht op te offeren – wat, laten we eerlijk zijn, het belangrijkste is. Bind ballonnen aan stoelen aan het gangpad om een ​​hoger niveau van decor toe te voegen aan jouw ceremonieruimte. Deze toevoeging aan het huwelijksdecor werkt vooral goed op locaties met hoge plafonds of in grote open ruimtes, zolang het niet te winderig is.

Ballontip:
Je kunt ballonnen vastbinden aan stoelen aan het gangpad, of je kunt een ander decor gebruiken om de ballonnen te verankeren. Bind ballonnen aan bloemstukken, vintage antiek of zelfs stapels boeken – alles wat jouw persoonlijkheid uitdrukt.

Opgenomen in de ceremonie: Ballonnen vormen een opvallende vervanging voor verschillende aspecten van de huwelijksceremonie. Hier zijn slechts een paar ideeën om deze lichter dan luchtdecoraties naar jullie “I dos” te brengen:

ballonnen pilaar bruiloft weddingfair
Balloonizeyourevent

05. Ballonnen bij de ceremonie

Ballonnenmeisjes en ballondragers: in plaats van bloemen en ringen te verspreiden of te dragen, laat u de kleinere leden van uw huwelijksfeest met ballonnen door het gangpad lopen. Als een onverwachte bonus hebben kleine kinderen de neiging om meer te oefenen met het vasthouden van ballonnen dan met het dragen van bloemen of ringen.

Ballontip:
Om flitsfotografie tegen te gaan, gebruikt u matte ballonnen en geen glanzende ballonnen voor uw fotomuur.

Boeket van ballonnen: Een boeket ruikt zeker zoet, maar zweeft het ook feestelijk door de lucht als je door het gangpad loopt? Voor een leuke draai aan een ceremonieklassieker, verwissel je de bloemen voor een bundel ballonnen.

Ballonregen: Stel je dit voor: je hebt zojuist je geloften uitgesproken. Je hoort je gewoonlijk stoïcijnse schoonvader een storm op de eerste rij snuiven en je aanstaande schoonmoeder grijnst groter dan ze ooit heeft gedaan. Ten slotte verklaart de ambtenaar: “Je mag elkaar kussen!”

Jij en je nu verse echtgenoot kussen voor de eerste keer als getrouwd stel – en honderden heldere ballonnen vallen als regenboogsneeuw van het plafond. De menigte wordt wild en je bent nog nooit zo gelukkig geweest in je hele leven. Best episch, toch?

Ballontip:
Vislijn verankert ballonnen onzichtbaar. Je kunt de vislijn ook in een ander decor wikkelen, zoals wijnstokken, linten, kwasten of tule.

ballonnen bruiloft slinger weddingfair
Foxes Events

Lees hier meer over Ballonnen

1-3 maand

Ballonnen bruiloft

Ballonnen bruiloft: originele ideeën voor een bruiloft vol ballonnen! Ballonnen: een feestelijke bruiloftsdecoratie Tafels en

Lees verder

Bekijk de trouwspecialisten die jou kunnen helpen

IDecco Ballondecoratie

Blitz Ballonnen

Ballonnen en meer

't Feesthuis

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.