[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ballonnen bruiloft: een bruiloft vol ballonnen!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ballonnen zijn van alle tijden. De traditionele ballondecoratie, zoals de ballonbogen en pilaren kunnen nog steeds heel erg leuk zijn. Met de juiste combinaties in kleur en vorm heb je een mooie eyecatcher. Tegenwoordig kan er steeds meer. Ballonnen op je bruiloft kunnen heel leuk zijn! De eigentijdse ballonnendecoratie wordt steeds vaker gebruikt. Denk maar aan de heliumballonnen, die binnenshuis tegen het plafond blijven hangen en buiten opgelaten kunnen worden. Dit zijn maar enkele voorbeelden van de ballondecoratie, in dit artikel lees je meer!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][vc_column_text]

Plafonddecoratie

Een onwijs leuk aanzicht: een plafond vol ballonnen. Allemaal in één kleur of een regenbooghemel, het is allemaal mogelijk. Deze heliumballonnen blijven wel hangen! Je kunt het ook afwisselen met ballonnen aan een doorzichtig draadje of verschil in grootte. Jullie gasten zullen hun ogen uitkijken!

Ballonnen. bruiloftBallonnen. bruiloft[vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Heliumballonnen zijn ook heel leuk om… los te laten in de open lucht! Hang er bijvoorbeeld kaartjes aan, waar iedere gast een wens en een adres op kan schrijven. Als de ballon dan ergens wordt gevonden kan het kaartje terug worden gestuurd. Een leuk presentje voor de eigenaar van de ballon die het verst komt! Net als heliumballonnen worden ook wel eens ‘wensballonnen’ de lucht in gelaten. Het mooiste effect geven deze lichtgevende lampionnen als ze op een heldere, windstille avond worden opgelaten. Het liefst meerdere lampionnen achter elkaar! Een fantastische ervaring. Laat de wensballon los en… make a wish! Bekijk wel eerst goed de veiligheidsvoorschriften van de overheid.[/vc_column_text][/vc_row][vc_column][/vc_column][vc_button title=”Ga naar de trouwspecialisten” color=”btn-info” href=”https://weddingfair.nl/ballonnen/”]