Picture of jedidja

jedidja

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Ballonnen bruiloft

Ballonnen bruiloft: originele ideeën voor een bruiloft vol ballonnen!

Ballonnen: een feestelijke bruiloftsdecoratie

Tafels en stoelen, de bloemversiering, bordjes en vorkjes voor de taart, champagneglazen… het uiterlijk van jullie trouwdag is bijna compleet. Maar nog niet helemaal! Wat mist er nog op jullie bruiloft? Op een feestelijke dag hoort natuurlijk feestelijke decoratie. Vrolijkheid staat centraal, en wat is er nou vrolijker dan ballonnen? Ideeën genoeg om je bruiloft te versieren met ballonnen!

Gebruik je creativiteit! De standaardballonnen zijn leuk maar jullie bruiloftsversiering hoeft niet persé ovaal en van dezelfde grootte te zijn. Daarnaast zijn er nog zoveel andere feestelijke dingen die je met ballonnen kunt maken en doen… Ballonnen niet fabulous? Toch wel!

Ballonnen op je bruiloft weddingfair

Je ziet het steeds vaker: een trouwshoot met accessoires. Vlaggen, bordjes met teksten of… ballonnen! Kies voor een parelmoeren of metallic glans voor een fab-effect. Pastelkleuren zijn ook helemaal hip. Of gebruik één kleur voor de hele bruiloft. Dat ziet er ontzettend leuk uit!

Jouw Save-the-date uitnodigingen zorgen ervoor dat iedereen de dag van jullie bruiloft vrij houdt!

Decoreer je trouwdag met ballonnen! Er zijn veel mogelijkheden die je trouwdag net dat beetje extra geven. Ballonnen hoef je niet alleen te gebruiken voor de nodige versiering, het is ook leuk om de ballonnen een ‘doel’ te geven. Het kunnen bijvoorbeeld originele vervangers zijn van het kaartje waar op staat waar iedereen komt te zitten tijdens het diner (aan iedere stoel een ballon met de naam van de gast erop) of een vervanger van de menukaart. Heel verrassend en jullie gasten zullen het zeker leuk vinden!

Grote ballonnen, kleine ballonnen… er is voor iedereen wat wils. Voor meer ballonnenideeën van Weddingfair, Lees verder!

ballonnen op je bruiloft

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!