Picture of WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

bruidsboeket bloemwerk

Bruidsboeket en Bloemwerk kiezen

Bruidsboeket en bloemwerk kiezen – het is maatwerk!

Waar moet je op letten als je onderweg bent om een bruidsboeket te kiezen. Er zijn allerlei modellen, vormen, bloemen van het seizoen, geuren, kleuren en afmetingen. Foto’s, van echte bruiden of styled fotoshoots, zijn dan hét middel bij uitstek om een impressie van de looks te krijgen. Tenslotte is het ook belangrijk dat het bruidsboeket en het bloemwerk passen bij jou én bij jouw trouwjurk!

Op jullie trouwdag is alles tot in de puntjes geregeld. Er is een draaiboek gemaakt, jullie ceremoniemeester zorgt dat alles smetteloos verloopt, de fotograaf weet wat je belangrijk vind wat op de foto moet, de locatie verzorgt het perfecte diner, en de DJ heeft jullie playlist. Dan wordt het ook tijd voor een goede instructie van de bloemstyliste. Het bruidsboeket en bloemwerk zijn namelijk de sfeermakers op jullie feest.

 

bruidsboeket weddingfair

Bloemwerk | Hergebruik van bruidsbloemen

Op de trouwdag zijn er diverse locaties waar bruidsbloemen worden geplaatst. Denk aan een trouwboog bij het huis van de bruid. Bij de bruidegom vinden we het belangrijkste bloemstuk van de dag: het bruidsboeket. Naast corsages en de bloemen voor de trouwauto. Trouwlocatie(s) kun je schitterend aankleden met bloemstukken op sokkels, in het middenpad kunnen aan de banken toefjes bloemen in een vaasje met lint worden gehangen. Als je nog een 2e ceremonie viert kun je styliste vragen al het bloemwerk mee te nemen om opnieuw te gebruiken.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!