Entertainment op je bruiloft

Laat het feest beginnen met een onvergetelijke dans, magische muziek en entertainment voor allen. Je wilt natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op jouw bruiloft. Jouw eerste dans en de rest van de dag moeten gedenkwaardig zijn, uniek! Bruiloft entertainment is een belangrijke factor om over na te denken in het planning proces. Het kiezen van de beste muziek- en entertainment voor jullie huwelijk zal een van de belangrijkste beslissingen zijn die je moet maken. Steeds vaker zullen jullie gasten niet in staat zijn om zich de bruidstaart of de bekleding van de locatie te herinneren. Wat ze zich wel herinneren is hoeveel ze hebben gedanst en of de muziek hun smaak was.

01. "A wedding is a party, not a performance. If at the end of the day you are married to the one you love, then everything went perfectly."

Op de dansvloer zullen de gasten bevriend raken. Jullie zullen nooit vergeten hoe de belangrijkste mensen van jullie wereld samen staan te dansen op de dansvloer alsof ze elkaar altijd al gekend hebben. Muziek is een belangrijk onderdeel voor velen in hun leven, jullie keuze van muziek kan zoveel herinneringen oproepen, het kan stemmingen veranderen in een oogwenk en het zal het verloop van jullie dag veranderen. Muziek en entertainment staat zeer hoog op de lijst van emotionele kernelementen van de bruiloft. Muziek zet de toon en weerspiegelt de persoonlijkheid van de betrokkenen
Het kiezen van entertainment voor jullie bruiloft kan een hele uitdaging zijn. Er is veel te overwegen, te beginnen met de grote vraag: band versus DJ? Er zijn zeker voor- en nadelen aan beide. Het is moeilijk een feest tot leven te brengen zoals live muziek dat kan. Zelfs als je eenmaal hebt besloten of het een DJ of band wordt, komen er nog meer vragen op je af.

02.  Close your eyes and I'll kiss you

Mag de ceremoniemuziek hetzelfde zijn als die van de receptie? Welke stijl van de band/DJ is het beste voor alle bruiloftsgasten? Om te voorkomen dat alle vragen overweldigend worden, bedenk hoe jij jouw bruiloft altijd voor je hebt gezien. Sluit je ogen en stel je jouw bruiloft voor. Wat voor muziek of entertainment zie jij dan voor je? Praat er over met familie en vrienden en vraag welke muziek zij het liefst op een bruiloft horen. Dat zal je op een aantal ideeën brengen.

Houdt ook rekening met de locatie. Is jouw receptie overdag in een romantische tuin, dan past een rustgevende akoestische set er perfect bij. Terwijl een levendig band voor iedereen de toon kan zetten voor een onvergetelijk dansfeest in een partycenter.   Het kiezen van entertainment voor jullie bruiloft is dus een hele uitdaging. Band of DJ? Waar moet je op letten? Wat is het budget? Past het bij de locatie?
Wanneer de grote dag is aangebroken, wil je niet dat iets als entertainment de huwelijksreceptie gaat verpesten.

Lees hier meer over entertaiment

Bekijk de trouwspecialisten die jou kunnen helpen

Kidsflore Nannyservice

Hans Jansen Music

Zingende DJ Gijs

Brandon Smeets Magic Entertainment

Tickled Pink

NinaLynn singer-songwriter

Studio Tante Lien - Live Portret

Caffero Vuurwerkshow

Neetje | Live schilderen

Flintmagician

Receptieschilder Mieke

Your Wedding Show

Magic John

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.