Magic John Bruiloft Goochelaar

Magic John Bruiloft Goochelaar

Oh - Hey you!

Welkom bij Magic John bruiloft Goochelaar,

Zoek je voor op je bruiloft een entertainer? Dan ben je bij Magic John op het goede adres. Hij geeft een korte en krachtige show vol spanning, humor en sensatie.
Samen met zijn assistente zal hij een aantal spectaculaire illusies uitvoeren. Hij heeft wisselende goochelacts, waarbij er veel interactie is met het publiek.

Tafelgoochelen huwelijksfeest

Bent je op zoek naar entertainment voor jouw huwelijksfeest? Dan bent je bij Magic John aan het juiste adres. Laat jouw gasten lachen en versteld staan door zijn vingervlugheid tijdens het tafelgoochelen. Als je denkt hem te kunnen volgen dan zul je bedrogen uitkomen. Magic John laat jouw gasten van heel dichtbij de beste trucs zien.

Goochelshow huwelijksfeest

Wil je dat jouw gasten nog lang napraten over jouw huwelijksfeest? Boek dan de Magic Show van Magic John. De Magic Show is een korte en krachtige show vol spanning, humor en sensatie. Samen met zijn assistente zal Magic John een aantal zeer spectaculaire illusies uitvoeren.

Magic John Bruiloft Goochelaar

Magisch Theater Ommen
Strangeweg 26
7731 GW Ommen

Eén reactie

  1. Super show. Kinderen en paps en mams hebben vol verbazing gekeken. Magic John doet het met veel passie en plezier en dat siert de show enorm. Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.