Welkom bij
de Bride to be Weddingplanner

“Wij helpen je echt verder met je bruiloft.”

Welkom bij
de Bride to be Weddingplanner

Online Bride to be weddingplanner

In meer dan 244 blogs kun je alles vinden over wat jij nodig hebt tijdens de voorbereiding van de bruiloft. Van inspirerende teksten, verschillende specialisten en een countdown tot aan een moodboard. Alles is te vinden in dit perfecte item!"

Het is best lastig om in te schatten wat en wie je nodig hebt voor je bruiloft. In ons vernieuwde magazine vind je allerlei trouwspecialisten in verschillende categorieën. Van juweliers, bruidsmode, trouwpakken, trouwvervoer en bruidstaarten. Een kleine selectie van specialisten die jullie kunnen helpen.

Naast tips van verschillende trouwspecialisten vind je onder andere ook inspiratie over trends rondom het trouwen, ervaringen van bruiden en zes prachtige huwelijksreizen.
Samen met dit magazine ben jij helemaal klaar om je bruiloft tot in de puntjes uit te stippelen.

De Bride to be weddingplanner is opgedeeld in 9 hoofdstukken. Allerlei algemene onderwerpen die bij het plannen van een bruiloft komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan shoppen, planning, budget en de dag zelf. Elk onderwerp heeft een bepaald kenmerkend icoon. Ook kun je tips van trouwspecialisten vinden die je herkent aan een ‘’BC’’ bolletje. Bewandel hieronder jouw pad!

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijk feest, waar ook je vrienden nog lang over napraten.

Geniet van alle voorbereidingen en als het zover is….. Vier de Liefde!

“Walking with your hands in mine and mine in yours, that's exactly where I want to be always.”

Volg de hoofdstukken♥

Klik op 1 van de hoofdstukken om de pagina’s te bekijken. Laat je begeleiden door de hoofdstukken! Elke blogpost bevat 1 van de hoofdstukken.

Planning

De indeling en planning van je trouwdag zijn nogal een klus.
Het is namelijk best lastig om niet alleen rekening te houden met je eigen wensen, maar ook om voldoende tijd te nemen voor elk moment.

Met z'n tweeën

De grootste beslissing neem je natuurlijk samen. Je gaat JA! tegen elkaar
zeggen en dan gaan jullie langzaam voorbereiden voor die
dag. 

Thema

Overwegen jullie een thema op jullie bruiloft? Een thema op jullie bruiloft maakt de dag uniek. Thema bruiloften groeien de de laatste jaren enorm. Er zijn zoveel thema’s van vintage tot boerenbruiloften tot heel klassiek.

icoon persoonlijke services personen

Persoonlijke services

Het bruidspaar staat uiteraard centraal op de trouwdag. maar achter de schermen spelen veel meer mensen een rol om de dag op rolletjes te laten verlopen. 


Locatie

Een trouwlocatie vinden is één van de belangrijkste en moeilijkste dingen voor het regelen van jullie bruiloft. Op een boerderij, in een kasteel, op het strand of in de stad.


Budget

De trouwdag wordt niet alleen de mooiste maar ook ongeveer de duurste dag uit je leven. Met de budgetplanner kun je bijhouden welke kosten er met jouw plannen en ideeën om de hoek komen kijken.

Shopping

Bij het shoppen voor een bruiloft komt er veel kijken.
Welke kleur jurk kies je, hoe lekker wordt de bruidstaart, voor welke kleur
ringen gaan jullie en wie gaat jullie dag vastleggen?

The big day

Familie en vrienden komen met jullie de liefde vieren. Een dag bestaat uit genieten, van jullie bruiloft en van elkaar.

 

Life after

Misschien gaan jullie na de bruiloft gelijk op huwelijksreis, of blijven jullie
eerst nog een paar dagen thuis. Na het huwelijk zijn er een aantal dingen die jullie ook moeten regelen.

taken van de bruidegom weddingplanner

Bruidegom

Als je meedenkt over zelfs maar een paar belangrijke dingen (de locatie, het eten of de foto’s), weet zij zeker dat ze jouw steun heeft. En je wilt toch iets weten over je bruiloft voordat de grote dag aanbreekt?!

duurzaam trouwen sustainable wedding

Duurzaam Trouwen

Duurzaamheid is een relatief nieuw begrip in de trouwbranche maar is inmiddels een populaire trend geworden onder bruidsparen. Maakt wát maakt ‘n bruiloft nou duurzaam?
No worries, we got you!

Volg een tijdlijn♥

Klik op de onderstaande bolletjes om te kijken wat je allemaal moet regelen! Elke blog post bevat 1 van deze bolletjes. Laat je begeleiden door de bolletjes!

Latest blogs

Latest blogs

Als ik aan trouwen denk...

#Teamweddingfair

Lotte van Duijn

Trouwen is altijd al mijn meisjesdroom geweest. Vanaf kleins af aan droom ik al over een bruiloft op een bijzondere locatie (in het bos of op het stand) in een oogverblindende witte, kanten prinsessenjurk. Mijn haar opgestoken in een prachtige sluier, de perfecte bruidsmake-up op mijn gezicht en de mooiste bruidsschoenen aan mijn voeten.

Mijn bruidsmeisjes in matchende jurken en een bruidstaart van 3 lagen. De locatie gedecoreerd met de allermooiste roze pioenen. Mijn vriend in een schitterend trouwpak. Zijn haren netjes gedaan.

Elkaar het ja-woord geven. Beloven er voor elkaar te zijn in goede en in slechte tijden. Dit in de bijzijn van mijn vrienden en familie. En het trouwavontuur afsluiten met een geweldige huwelijksreis naar een warm en ver land. Daar zou iedereen toch het ‘ja-woord’ op geven.

Luna van Veen

Denk ik aan een dag vol liefde, vrienden, familie, heerlijk dineren en het maken van mooie herinneringen.

Door mijn werk bij WeddingFair ben ik steeds het ‘perfecte’ plaatje in mijn hoofd gaan schetsen. Waar ik nu al naar uit kijk is het dineren met al mijn dierbaren op een sprookjesachtige locatie. Ik kan nu al niet wachten om dat uiteindelijk aan een lange, mooi gedekte tafel met hen te doen. De tafel versierd met de mooiste droogbloemen in zachte kleuren, servies wat ik altijd al zou willen hebben en recht gevouwen servetten.

waar ik enorm van kan genieten is goed en lekker eten, zeker als ik zie dat mensen om mij heen daar ook van genieten. Het allerleukste is dan om urenlang te tafelen, tot in de late uurtjes.

Genieten van een heerlijk diner en goede wijn, terwijl we met elkaar de liefde vieren!

Marloes Feikema

Stiekem droom ik af en toe hoe ik zal rondlopen in een mooie trouwjurk. De film zit al in mijn hoofd, maar is nog niet opgenomen.

 Sinds ik werkzaam ben bij WeddingFair en bij alles wat ik zie op de beurzen, leeft het onderwerp trouwen veel meer bij mij dan daarvoor. Hoe ik ooit met mijn vriend in Italië voor het altaar sta met het uitzicht op een wijngaard met een prachtig authentiek kasteel op de achtergrond.

 De aanloop naar de dag toe, het passen van een mooie trouwjurk, met een open rug en met veel kant, het proeven van verschillende bruidstaarten. Het moment op dé dag dat je elkaar voor het eerst ziet, elkaar het ja-woord geeft. Omringd door familie en vrienden die speciaal zijn gekomen om de dag met ons te vieren. Iets waar ik stiekem wel van droom dat het ooit mag uitkomen.

Ifraah Ghedi

Eerlijk gezegd heb ik nooit willen trouwen. Het idee alleen al.
In mijn cultuur en familie is het heel normaal om een gigantische bruiloft te geven, Het lijkt een soort competitie. Persoonlijk ben ik daar geen voorstander van. Ik word al moe als ik een bruiloft moet bezoeken, laat staan de bruiloft geven.

Maar de laatste jaren ben ik gaan beseffen dat het geven van een enorme bruiloft niet echt nodig is. Je kunt een bruiloft geven op welke manier dan ook. Op een eiland of in een luchtballon alleen met mijn partner. Grappig toch?!

Wie weet ga ik zelfs trouwen in een attractie park. Ja, nu begin ik toch een beetje te denken aan trouwen.

Wie weet…