Over WeddingFair

Since 2004 with you

Over WeddingFair

WeddingFair werd in 2004 opgericht door Rob en Yvonne Twenhaar. Het bedrijf is gevestigd in hun woonplaats Noordwijk. Met een flinke dosis ervaring in sales, hospitality en marketing werd in maart 2005 de eerste Trouwbeurs georganiseerd in het Palace Hotel. Later dat jaar volgden er nog 2 beurzen en inmiddels organiseren Rob en Yvonne 12 beurzen per jaar. “Onze klanten én bezoekers hebben ervoor gezorgd dat we een landelijke speler zijn geworden en dat we nog altijd groeien. Het is voor ons niet alleen een feestelijk moment maar toch vooral de bekrachtiging van onze missie. Die is gebaseerd op creativiteit, inhaken op trends, vernieuwing en testen”.

Jaarlijks wordt het Weddingplanner Jaarboek uitgebracht die bruidsparen over het hele land inspireert. Daarnaast is WeddingFair actief met web- en social media pagina’s, emailings, #loveandwin acties en events. Met een community van meer dan 40.000 leden heeft WeddingFair haar plek zeker geclaimd in de trouwbranch.

Ons doel: Zoveel mogelijk bruidsparen inspireren en zoveel mogelijk trouwspeciliasten in contact brengen met hun doelgroep.

Trouwfoto Yvonne & Rob Twenhaar

“Wij helpen je echt verder met je bruiloft.”

stage lopen bij weddingfair evenementen marketing communicatie

Trouwbeurs Den Bosch

Meer dan 150 trouwbeurzen om trots op te zijn!

Wij willen het klimaat creëren waarin de aanstaande bruidsparen en hun familie zich kunnen oriënteren op alle elementen die het voorgenomen huwelijk met zich mee brengt. Aanstaande bruidsparen kunnen zich een hele dag vrijblijvend laten informeren bij een groot aantal verschillende bedrijven die keuzes mogelijk maken voor elk beschikbaar budget.

Wij organiseren Trouwbeurzen in heel Nederland waarbij we steeds kiezen voor beurslocaties met sfeer. Zodra je binnenkomt op de beurs wordt je omarmd door de uitstraling die past bij een verzorgde en smaakvolle trouwdag. Intimiteit en betrokkenheid zijn belangrijke waardes waaraan ook de deelnemende bedrijven graag meewerken.

#TeamWeddingFair

Yvonne Twenhaar

Owner

Rob Twenhaar

Owner

Captain James

Bedrijfsleider

Lotte

Social media manager / content creater

Jedidja

Redactie

Ifraah

Webdesigner

Marloes

Operations

Luna

Operations