Welkom bij

Everyone loves to Shop

Bride to be weddingplanner

Everyone loves to shop

Jullie gaan trouwen en zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de grote dag.
Bij het shoppen voor een bruiloft komt er veel kijken.
Welke kleur jurk kies je, hoe lekker wordt de bruidstaart, voor welke kleur
ringen gaan jullie en wie gaat jullie dag vastleggen?

Pretty little
Things

Trouwringen uitzoeken: het is zo ver!

Het oriënteren kan beginnen, struinen langs de etalages van de juweliers en daarbij wegdromen is niet meer nodig. Je kunt nu  naar binnen om echt een ring uit te gaan zoeken. Wat je misschien onderschat is dat er oneindig veel soorten ringen zijn, dus dat wordt nog best een klusje.

‘’Oriënteer je ook alvast de kleinere details, zoals materiaal, kleur, dikte, diamanten en graferen.’’

 

Het is handig om alvast met je aanstaande even te gaan zitten en op internet gaan surfen naar ringen wat jullie mooi zouden vinden. Overleg ook met elkaar wat jullie allebei mooi vinden. Jullie moeten allebei helemaal tevreden zijn met de keuze, dus goed overleggen is erg belangrijk. Voordat jullie naar een juwelier gaan is het dus een goed idee om een moodboard te maken. Dat hoeft niet mega groot dat kan bijvoorbeeld ook op Pinterest. Zo heeft de juwelier enig idee van wat jullie mooi vinden en kan hij of zij iets beter zoeken naar de perfecte ring voor jullie.

Overleg ook samen wat jullie willen als het gaat om de kosten. Het is voor de juwelier ook fijn om te weten in welke prijsklasse hij of zij moet zoeken. Ook voor jullie is het fijn om een maximaal budget op te stellen voor de ringen, zodat jullie niet kunnen gaan twijfelen.
Oriënteer je ook alvast de kleinere details, zoals materiaal, kleur, dikte, diamanten en graferen. De ring moet wel helemaal naar jullie smaak zijn, je draagt hem voor de rest van je leven.

Geniet vooral ook van dit soort momenten, dat jullie thuis op de bank op internet aan het surfen zijn naar trouwringen. Dit kan best een besef moment zijn: jullie gaan gewoon trouwen, het is echt waar!
De ring is het symbool van jullie huwelijk. Zorg dat je genoeg tijd vrij maakt om op zoek te gaan naar die perfecte, pretty little round thing.

Mannen vinden het vaak lastig om een beeld te vormen bij alle ideeën die jij hebt, daarom is dit moodboard de ideale oplossing! Nadat je moodboard klaar is kunnen jullie er samen naar kijken en overleggen wat hij er van vindt. Zo organiseren jullie een droombruiloft waar jullie beide helemaal achter staan.

Latest blogs

Latest blogs

Inspo trouwjurken

Styled fotoshoot by WeddingFair

Fotografie by Pura Photography

Jurken by Hartenvrouw bruidsmode

Bekijk de andere hoofdstukken

Planning

Met z'n tweeën

Thema's

Services

Locatie

Budget

Shopping

The big day

Life After

Bruidegom

Volg een tijdsplanning