Picture of KeesNoort

KeesNoort

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Haute couture is de creatieve reis naar jouw  droomoutfit

Ajnemra vertelt jouw verhaal in onze uniek stijl over vrouwen die durven dromen en mooi te zijn, zowel van binnen als van buiten. Wij zien elke vrouw als een kostbare parel met een unieke uitstraling. Ons ultieme doel is om dát verhaal te versterken in een passende creatie. We ontwerpen “leeftijdsloos” met evenveel plezier voor de bruid als haar moeder of grootmoeder.

Door de couture collecties als inspiratiebron te combineren met nieuwe ideeën ontstaat een creatieve en zeer klantgericht ontwerpproces met de ontwerpster en de klant in de hoofdrol.
De ambachtelijke werkwijze van Ajnemra volgt de traditionele leer in een modern jasje waardoor er nooit sprake is van massaproductie. Alle stukken worden eenmalig en exclusief op maat gemaakt. Het ontwerpproces omvat 4 stappen:

Ontdekken

Verleid worden

Kiezen

Beleven

Ontdekken. Haute Couture is het begin van een creatieve reis naar jouw droomoutfit. Er zijn eindeloze mogelijkheden en inspiraties waardoor een klant wordt meegenomen in ontwerpproces. Denk aan de nieuwe collecties, kleuren, stoffen, moodboards.

Verleid worden door alle mogelijkheden die het ontwerpproces te bieden heeft is niet moeilijk.
Schetsen, mouleren, samen brainstormen, stoffen voelen, kleuranalyse maken, details bespreken om de allermooiste en beste keuzes samen te voegen tot een geheel eigen moodboard.

Kiezen vanuit emotie en een sterk visueel beeld. Kiezen met een professioneel advies van de ontwerpster, vanuit de vakkennis voor de pasvorm en met een sterk styling advies om jou perfect voor de dag te laten komen.

Beleven van het ontwerpproces is net zo belangrijk en speciaal als het eindresultaat. Afhankelijk van de creatie is het gebruikelijk om 3 tot 5 afspraken in te plannen over 2-6 maanden. Zo kom je met iedere afspraak steeds dichter bij jouw droom.

Geschreven door Ajnemra

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!