Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

low budget wedding weddingfair

Low budget wedding

Tips & Tricks

Om kosten te besparen voor je bruiloft kun je heel veel zelf doen, velen zullen daar niet aan denken. Natuurlijk is het leuker om alles te laten doen, maar voor sommige stellen is het belangrijk om op het geld te letten. Als jullie de handen uit de mouw steken en jullie vrienden en familie om een beetje hulp vragen komen jullie al heel ver komen met een spectaculaire low-budget wedding.

Het diner

Het diner hoeft niet perse heel luxe en uitgebreid te zijn, op een zomerse dag is een barbecue wel heel leuk. Je vader vind kan er misschien enorm van genieten om lekker te barbecueën voor vrienden en familie in zijn grote tuin en andere vrienden kunnen misschien heerlijke salades maken. Wees niet bang om jullie omgeving te vragen of zij misschien een handje kunnen helpen, zij zijn tenslotte niet voor niets vrienden en familie.

Decoratie

Ook decoratie is iets waar je als crea-bea heel veel zelf mee kunt doen. Het kost natuurlijk wat meer tijd maar bespaart wel veel geld. Je kunt van alles zelf maken, de decoratie voor de dinertafel of ceremonie bijvoorbeeld en denk ook aan de huwelijksbedankjes. Naast dat het goedkoper is, is het ook een stuk persoonlijker als je het zelf (met wat hulp misschien) hebt gemaakt. Voorkom wel dat het allemaal niet te veel werk wordt en dat je alleen maar in de stress zit. Je eigen fotoprops maken voor in de fotobooth is ook iets wat helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

De ringen

De ringen, het symbool van jullie bruiloft. Wanneer jullie vinden dat nieuwe trouwringen te veel gaan kosten is het ook mogelijk om ringen die jullie al hebben en waar jullie veel waarde aan hechten laten omsmelten naar trouwringen. Kies bijvoorbeeld samen een mooie ring en laat die omsmelten samen met een sieraad van je oma die er niet meer is.

Low-budget wedding is mogelijk!

Er zijn dus genoeg tips waarmee je een low-budget bruiloft kunt hebben, als je maar creatief blijft denken en niet bang bent om hulp te vragen!

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!