Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Shoot what it feels like!

Photos4Ever

Als je niet gewend bent om voor de camera te staan, is het misschien even wennen. Maar probeer jezelf te blijven. Zet geen ander gezicht of andere houding op, het belangrijkste is om te ontspannen. De trouwfotograaf is een expert en na wat kleine aanwijzingen laat hij of zij jullie compleet jullie gang gaan. Er is geen richtlijn voor de perfecte foto, er zijn geen bepaalde regels over hoe je moet staan, iedereen is anders en iedereen is uniek.

Wanneer de fotograaf zich open stelt en zichzelf is, zullen jullie op dat moment daarin mee gaan. Het moet vertrouwd voelen en eigenlijk moeten jullie het idee hebben dat de fotograaf er niet eens is. Op de foto’s moeten jullie echt te zien zijn, wie zijn jullie als koppel en hoe zijn jullie. Ook wel: shoot what it feels like”, doe lekker je eigen ding en geniet van elkaar!

Het aller belangrijkste is lol maken, hoe leuk is het dat jullie dit met elkaar mogen doen. Plaatjes voor later schieten, op de mooiste dag van jullie leven. Fun maken dus, dan gaat de rest vanzelf!

Geschreven door Photos4Ever

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!