Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Rijden in stijl!

De mooiste dag van je leven is niet compleet zonder een stijlvolle trouwauto.

Het moet natuurlijk vooral een dag worden waarop jullie als bruidspaar het stralende middelpunt zijn en  geen zorgen hoeft te maken over praktische dingen. Bovendien is het moment dat jullie in de auto zitten een uitzonderlijk moment van rust, jullie worden op je gemak gesteld door de chauffeur. Alles moet naar wens zijn.

Na het proces van een auto kiezen, wat nog best stress op kan leveren: “wat voor auto, welke kleur en wat voor stijl willen we?” is eigenlijk het belangrijkste: geniet van je rust momenten zoals  de ritten in de trouwauto, lekker even zonder de gasten een tijdje ontspannen. Een kostbaar momentje voor elkaar, even op je in laten werken wat er net allemaal is gebeurd.

Het is fijn om een chauffeur te hebben, naast dat jullie even kunnen bijkomen, kunnen jullie ook genieten van het luxe gevoel. Jullie worden rondgereden en hoeven eigenlijk niet meer te doen dan naar buiten zwaaien en te genieten van het moment en van elkaar. Dit geeft dat extra gevoel van geluk op de grote dag. Niet alleen de man zal genieten van een mooie auto (wat velen denken) , ook de vrouw zal er haar geluksmoment uit kunnen halen. Uiteraard kunnen jullie ook afspreken met de chauffeur dat er een moment is voor foto’s met de auto of om even zelf een stukje te rijden.

Het toverwoord: geniet!

          𝑮𝒆𝒔𝒄𝒉𝒓𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝑹𝒐𝒍𝒔𝒔 𝑹𝒆𝒏𝒕

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!