Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Let’s have a party!

Het allerbelangrijkste op een goed feest is natuurlijk de muziek! De juiste muziek bepaalt de sfeer op jullie bruiloft, waar alle vrienden nog lang over zullen napraten. En dat is precies wat je wilt. De perfecte mix die aanslaat bij alle gasten zodat iedereen zich kan vermaken.

Via internet, reviews en YouTube kom je erachter dat er heel veel keuze is. En op die keuzestress zit je nou net niet te wachten! Daarom neem je de tijd voor een persoonlijk gesprek, dan weet je gelijk of je een klik hebt. Als het gesprek in een goede sfeer verloopt en de DJ komt met suggesties die jouw hart raken is het veel makkelijker de juiste beslissing te nemen. Tenslotte is het jullie feest en wil je iemand aan de knoppen die je begrijpt én die uitvoert wat is afgesproken.

 

De openingsdans is altijd iets heel speciaals. Aan die muziekkeuze besteed je extra tijd en aandacht. Zorg daarom samen voor een goed pakkend nummer en bespreek je wensen met de DJ. DJ Productions bespreekt dit altijd in een persoonlijk gesprek. Wij geven advies over de avond indeling en delen onze jarenlange ervaring met toekomstige bruidsparen. We bespreken “The Do’s and don’ts” lettende op wat wel en wat niet kan tijdens de feestelijke avond. Het is de kennis en de kracht van een professionele DJ om van alle losse eindjes een totaalplaatje te maken zodat het bruidspaar zorgeloos kan genieten.

Volg DJ Productions

                Geschreven door DJ Productions

                     Klik op het logo van DJ productions voor meer informatie!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!