Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Juwelier Langerak Trouwringen WeddingFair

PRETTY LITTLE THING – TROUWRING

Trouwringen uitzoeken: het is zo ver!

Het oriënteren kan beginnen, struinen langs de etalages van de juweliers en daarbij wegdromen is niet meer nodig. Je kunt nu  naar binnen om echt een ring uit te gaan zoeken. Wat je misschien onderschat is dat er oneindig veel soorten ringen zijn, dus dat wordt nog best een klusje.

''Oriënteer je ook alvast de kleinere details, zoals materiaal, kleur, dikte, diamanten en graferen''

Het is handig om alvast met je aanstaande even te gaan zitten en op internet gaan surfen naar ringen wat jullie mooi zouden vinden. Overleg ook met elkaar wat jullie allebei mooi vinden. Jullie moeten allebei helemaal tevreden zijn met de keuze, dus goed overleggen is erg belangrijk. Voordat jullie naar een juwelier gaan is het dus een goed idee om een moodboard te maken. Dat hoeft niet mega groot dat kan bijvoorbeeld ook op Pinterest. Zo heeft de juwelier enig idee van wat jullie mooi vinden en kan hij of zij iets beter zoeken naar de perfecte ring voor jullie.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!