Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Tips voor de bruidegom!

Je aanstaande heeft haar trouwjurk gevonden en nu ben jij aan de beurt. Je gaat je trouwpak kopen. Maar weet je wel waar je op moet letten bij de keuze van je trouwpak? In dit artikel geven we je een paar tips die je kunt gebruiken bij het kopen van je trouwpak.

Maak op tijd een afspraak

Begin op tijd met het zoeken naar waar je jouw trouwpak wilt gaan kopen én maak vooraf een afspraak. Maak zeker 4 á 5 maanden voor de bruiloft een afspraak met een specialist om je trouwpak aan te laten meten. Het is namelijk nooit erg om het alvast te hebben in je kast. Ben je van plan om af te vallen of toch aan te komen? Bespreek dit met de specialist wanneer het handig is om een afspraak te maken.

The Special Experience

Maak er een leuk dagje van en vraag of je vrienden, broers, moeder en schoonmoeder gezellig bij willen zijn. Mannen vinden shoppen vaak niet zo leuk, tegenwoordig zijn er ook trouwpakken specialisten die bij jou thuis komen om je trouwpak samen te stellen en op te meten. Een zogenoemde “The Special  Experience”.

In alle rust je trouwpak kopen

Een veel gemaakte fout voor bruidegoms is dat je onder tijdsdruk van de winkel of medewerker keuzes moet maken. Of dat je continue gestoord wordt door het geroezemoes van allerlei andere klanten. Als je onder druk wordt gezet kan je vaak minder goed nadenken, waardoor je dan achteraf spijt kan krijgen. Daarbij heb je voorafgaand aan je trouwerij überhaupt al zoveel dingen aan je hoofd. Dus zoek een trouwpak specialist die bij jou thuis komt in je eigen vertrouwde omgeving en waar je in alle rust je trouwpak kan samenstellen.

Geschreven door Ibrahim Tosun

Related blogs

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!