Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Huwelijksaanzoeken waar haar hart van op hol slaat!

Aanzoek Op Het Strand–

Is ze een groot fan van met haar voeten in de branding staan? Neem haar dan mee naar het strand, en organiseer een zogenaamde zand-tekeningen wedstrijd. Laat de strandwachten op het strand deze nep-wedstrijd aankondigen. Als jullie vervolgens samen meedoen gebruik je deze tijd om jouw huwelijksaanzoek in het zand te schrijven. Zodra jullie klaar zijn laat je haar zien wat je hebt geschreven. Ze zal totaal verrast zijn door jouw creatieve aanzoek. Terwijl de getijden van de zee haar voeten raken, stel je de grote vraag en laat je haar diep in de oceaan van jouw liefde vallen. Smelt haar hart met dit epische aanzoek en beloof haar een leven vol liefde en geluk voor alle jaren die komen gaan.

Sprookjesachtige Romantiek Op Het Strand –

Een variatie op dit idee is dat je de natuur zijn werk laat doen. Jullie twee hoeven alleen maar op het strand te zitten met de golven aan je voeten terwijl je het warme zand tussen je tenen voelt. Maak er een sprookjesachtige romance van in de schitterende gloed van de ondergaande zon om het water als je haar de ultieme vraag stelt. Ze zal zeker niet in staat zijn om haar ‘prince charming’ te weigeren! Voor het meisje dat als geen ander in een sprookjesachtige liefde gelooft, zorg dat ze zich als een echte prinses voelt en geef haar haar eigen geef haar een ‘happily ever after’ waar ze helemaal trots op zal zijn.

Foto Album –

Verzamel al je oude foto’s en herinneringen aan jullie prachtige relatie van de afgelopen jaren. Maak van jezelf een verhalen schrijver en maak een leuk en romantisch verhalen boek over jullie relatie tot nu toe. Vul het met oprechte gevoelens en liefdesverklaringen en laat haar, als ze elke pagina omdraait, zien hoe deze stroom van jouw emoties verandert in een prachtig huwelijksaanzoek. Laat haar dit zeer expressieve boek lezen als een van de meest romantische manieren om een aanzoek te doen voordat jij op een knie gaat. Maak je geen zorgen, het antwoord zal ‘Ja’ zijn en zij zal je zeer dankbaar zijn voor al het harde werk dat je hebt gedaan.

Puzzel Aanzoek –

Als je naar creatieve ideeën op zoek bent voor je huwelijksaanzoek en om samen een eeuwigheid door te brengen, dan zijn dit leuke voorstellen die je kunt overwegen. Een metalen puzzel gemaakt met grote stukken, die wanneer ze in elkaar worden gezet het huwelijksaanzoek onthullen is erg leuk en lief. Wanneer de liefde van je leven dit persoonlijke huwelijksaanzoek ziet zal het haar niet alleen de grootste verrassing van haar leven bezorgen, het houdt haar ook creatief betrokken en nieuwsgierig naar waar de puzzel toe leidt. Bouw de verwachting van het aanzoek op een zeer creatieve manier op en vraag haar om de rest van haar leven met je te delen. Voeg daarbij wat plezier toe aan je huwelijksaanzoek. Stel je de geïntrigeerde blik op haar gezicht voor terwijl ze zich inspant om de hele puzzel te voltooien.

De Wandeling Van Vertrouwen –

Plan een geheime wandeling met een blinddoek samen met me liefde van je leven als aanzoeks-idee. Neem haar mee door een circuit van routes dat uiteindelijk leidt naar een prachtige bestemming met een adembenemend uitzicht. Deze afgelegen en romantisch uitziende plek zou perfect moeten zijn om je ideeën voor een huwelijksaanzoek uit te voeren. Zodra jullie de juiste plek hebben bereikt, kun je haar blinddoek afnemen en haar compleet verassen door op een knie te gaan en de grote vraag te stellen. Om het nog romantischer te maken, kan je wat zachte achtergrondmuziek en een romantisch diner regelen. Zorg ervoor dat jij en je partner gepaste kleding aan hebben voor de locatie zodat jullie je zo comfortabel mogelijk voelen om de meest romantische vraag van jullie leven te stellen.

Onweerstaanbare Schatjes–

Schakel de hulp in van schattige pasgeboren baby’s of huisdieren en vraag haar ten huwelijk op de leukste manier. Van alle dingen in de wereld zou ze nooit verwachten dat deze kleine schatjes in haar oren piepen en haar namens jou uitvragen. Vraag een familielid of een vriend die net een baby heeft gekregen of die een huisdier heeft om je te helpen dit leuke aanzoek uit te voeren. Dit is een van de meest onschuldige vormen en de meest romantische manier om de liefde ten huwelijk te vragen, en we garanderen je dat ze deze onweerstaanbare schatjes onmogelijk kan weigeren. Je kunt ze dan bedanken voor het gemakkelijker maken van het uitvoeren van jouw huwelijksaanzoek. Ze zal op slag nog meer verliefd op zowel jou en deze schatjes worden en zal haar ogen niet van hen af kunnen houden. Waar wachten jullie op mannen, begin met het plannen van deze ultieme creatieve huwelijksaanzoeken en breng haar hoofd op hol.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!