Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Over de Top Huwelijksaanzoeken

Over de top Huwelijksaanzoeken

Ben je van plan om haar de ultieme levens veranderende vraag te stellen? Je hebt de perfecte ring maar nu moet je nog het perfecte aanzoek plannen. Zorg in ieder geval dat de ring op een veilige plaats is opgeborgen. We hebben hier een aantal romantische, onfeilbaar leuke ideeën voor dat speciale moment in jullie leven. Jouw vriendin zal het je misschien nooit vertellen, maar stiekem is ze zeker aan het wachten op een groot, creatief en romantisch huwelijksaanzoek.

Precies de juiste romantische snaar raken op je grote dag is waar het om gaat omdat dit een belangrijke mijlpaal in je leven is die je niet zomaar kan overdoen. Onze romantische ideeën voor een aanzoek zullen uw verlovingsplannen nog beter maken. Het aanzoek is belangrijk; hoe casual je normaal ook met elkaar omgaat, of hoe lang je elkaar ook kent. Iedere man heeft verschillende vragen door zijn hoofd spoken voordat hij op één knie gaat; ‘Moet ik overdreven romantisch gaan doen met het aanzoek?’, ‘Moet ik het in het openbaar doen?’, en de meest angstaanjagende ‘Wat als ze nee zegt?’

Na al deze verbijsterende vragen, is alles wat je nodig hebt een goede dosis inspiratie. Wij komen hier tot uw redding met de beste aanzoek ideeën. We hebben een aantal ideeën voor een aanzoek dat lekker over-de-top is, maar ook creatieve ideeën die ervoor zorgen dat ze niet anders kan dan volmondig ‘Ja’ zeggen! Uiteindelijk wil iedereen een huwelijksaanzoek waarover ze de rest van hun leven kunnen opscheppen. Origineel, maar niet te overdreven, deze lieve aanzoeken lopen uiteen van iets een artistieke invalshoek, variaties op buitenactiviteiten tot een eenvoudig aanzoek.

Onze leuke ideeën variëren van adembenemende momenten, tot eenvoudig en liever dan ooit. Kies de stijl die bij jullie past en laat haar hart sneller kloppen als je om haar hand vraagt. Beloof haar een leven dat gevuld is met niets dan puur geluk. Wants zelfs als je 100% zeker weet dat jouw partner je aanzoek zal accepteren, kan het nog steeds een spannende ervaring zijn om te beslissen wat de beste en meest romantische manier is om haar te vragen. Houd het speciaal en uniek door te kiezen voor de beste manieren om een aanzoek te doen afhankelijk van de band die je met elkaar hebt. Maak het indrukwekkend en onvergetelijk voor jouw levenspartner en ze zal ‘Ja’  zeggen voordat je het doorhebt!

Een Film met Mijlpalen

Het is zo eenvoudig om deze dagen een creatieve film te maken, alles wat je nodig hebt is je smartphone en wat eenvoudige software! Er zijn honderden filmpjes met huwelijksaanzoek ideeën op het internet waar je inspiratie uit kunt putten. Voor deze creatieve manieren om een aanzoek te doen heb je een video opname nodig van alle locaties die belangrijk zijn geweest in jullie relatie, zoals het park waar je elkaar voor het eerst hebt ontmoet, of het winkelcentrum waar jullie altijd graag samen shoppen, het restaurant van jullie eerste date, etc. Door deze video met huwelijksaanzoek laat je haar weten dat alle momenten die je met haar hebt doorgebracht op deze plaatsen erg veel voor je betekenen.

Je kan haar deze romantische video privé laten zien of het juist plannen zodat ze het ziet in het gezelschap van vrienden en familie tijdens een etentje in het weekend. Hoe je het ook organiseert, dit idee voor een aanzoek zal een blije herinnering achterlaten voor alle jaren die komen gaan.

Ski Lift Huwelijksaanzoek

Als je zo gelukkig bent om jaarlijks op wintersport te gaan, en dat seizoen er toevallig net aan zit te komen, dan kan deze categorie het perfecte idee voor jouw aanzoek zijn. Je kunt het simpel houden en romantische zinnen, quotes, vragen, of herinneringen aan jullie dates in de sneeuw schrijven die zij kan lezen als jullie in de ski-lift omhoog gaan. Zodra jullie dan aankomen op de top van de berg, laat de laatste vraag zijn “Wil Je Met Mij Trouwen?”. Een ander idee met een kleine variatie hierop is het gebruiken van eetbare kleurstof of verf om je aanzoek nog mooier te maken. Deze kleurrijke sneeuwkristallen maken het aanzoek nog specialer en zullen haar versteld doen staan waarna ze zeker ‘Ja’ zal zeggen en een leven accepteert dat voor altijd is gevuld met de kleuren van de liefde.

Vliegtuig Letters In de Lucht

Ben dramatisch in de manier waarop je haar vraagt. Huur een vliegtuig in en wanneer jullie samen een wandeling in het park maken, laat de professionele piloot jouw aanzoek op artistieke manier in de lucht schrijven. Bedenk wat poëtische en erg indrukwekkende zinnen om jouw dame in stijl ten huwelijk te vragen. Wijs haar op de vliegtuigletters in de lucht en als ze omhoog kijkt, ga je op een knie en je vraagt haar ten huwelijk. Je zou dit leuke aanzoeks-idee ook voor haar vrienden en familie kunnen uitvoeren, dat maakt van jou gelijk de ster van de dag! Dit is een heel indrukwekkende en romantische manier om haar ten huwelijk te vragen. Laat haar jouw eindeloze liefde voor haar zien en ze zal in de zevende hemel zijn met deze ultiem leuke ideeën.

Doe Je Aanzoek Op Een Sportevenement

Vraag om de aandacht van duizenden vreemdelingen wanneer je haar ten huwelijk vraagt in het midden van een overvol stadion. Terwijl zij vol spanning al nagelbijtend zit te kijken naar het sportevenement, en ze helemaal enthousiast is voor haar favoriete team, wacht dan rustig tot de pauze. Loop dan even weg en doe vervolgens je aanzoek in de vorm van een mededeling ten overstaande van het hele stadion om haar sprakeloos te zien. Deze avontuurlijke en verbijsterende aanzoeks-ideeën zullen jouw vriendin versteld doen staan als ze even een minuutje nodig heeft om zich te realiseren wat er allemaal om haar heen gebeurd. Terwijl het publiek begint te juichen voor jullie tweeën, heeft ze geen andere keus dan ‘Ja’ te zeggen op die ultieme liefdesvraag. Ze wil niets liever dan de rest van haar leven met jou doorbrengen wetende dat jij dit soort romantische en superleuke ideeën organiseert.

Einde Van Het Pad Aanzoek

Doe lekker avontuurlijk als jullie wel van een beetje adrenaline houden, gebruik creatieve ideeën en vraag haar ten huwelijk aan het einde van een wandeling of parcours. Maak het pad symbolisch voor jullie reis samen en geef haar een adembenemend uitzicht als je het aanzoek doet. De kansen zijn zeer hoog dat ze op de top van die heuvel voor je zal vallen. Laat dit einde van het pad-aanzoek een van de leukste ideeën zijn waardoor ze meteen ‘Ja’ zegt. De verwachting en spanning als ze aan het einde van de reis aankomt en wanneer je haar de grote vraag stelt zal haar zeker het hart op hol brengen!

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!