Welkom bij

Persoonlijke services

Bride to be weddingplanner

Wie Wat Waar

Het bruidspaar staat uiteraard central op de trouwdag, maar achter de schermen spelen veel meer mensen een rol om de dag op rolletjes te ;aten verlopen. De ceremoniemeester, de regisseur van jullie dag, de chaffeur van jullie trouwauto die jullie naar de locatie brengt en de getuigen, want zonder hen is jullie bruiloft niet rechtsgeldig. 
Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Professionals die jou ondersteunen om er een perfecte trouwdag van te maken.

Laten we simpelweg beginnen bij het begin: bij een onvergetelijke bruiloft zijn veel personen betrokken. Trouwspecialisten die een dienst verlenen en hun kennis en ervaring ter beschikking stellen om samen het mooiste resultaat neer te zetten. Natuurlijk denk je bij al die personen als eerste aan de usual suspects zoals een trouwambtenaar, een ceremoniemeester en een weddingplanner. Wij voegen daar dan aan toe de visagist en hairstylist, de man of vrouw die de locatie(s) decoreert, Ook bij de keuze van je getuigen ga je niet over één nacht ijs.

Een belangrijke overweging om te maken is of de dienstverlener die jij kiest alleen met jou of je aanstaande te maken krijgt of ook met jouw gasten, vrienden en familie. Het is belangrijk dat een professional die de hele dag aanwezig is ook lekker ligt bij jouw gasten. Op de bruiloft zijn er veel vragen te beantwoorden en moeten er kleinere, soms grotere, vraagstukken worden opgelost. En dan is het meer dan prettig als die onderlinge contacten soepeltjes verlopen. Niets is zo vervelend dan na afloop te horen dat de ceremoniemeester zich als een heks gedroeg of de trouwambtenaar akelige opmerkingen maakte als jullie er nét even niet bij waren!

Een leverancier inschakelen voor een unieke bruiloft is een heel andere beleving dan de wekelijkse boodschappen kopen of de auto laten wassen. In deze gevallen heb je direct resultaat en “waar voor je geld”.

Voor een bruiloft reserveer je elke dienst en elk product voor de lange termijn. Je boekt een locatie of trouwvervoer maar je moet heeeel lang wachten op het resultaat.

Gelukkig kun je gebruik maken van kennismakingsgesprekken, reviews lezen, met andere bruidsparen spreken, test-afspraken maken. Daarnaast kun je hun professionaliteit testen door vragen te stellen waarop jij zelf geen antwoord weet maar die zij zeker wel moeten hebben! Een allereerste, vrijblijvende, kennismaking kun je bijvoorbeeld op een trouwbeurs doen. Schudt handen, stel een paar vragen en wacht op de reactie, de oogopslag, het ritme, een gevoel voor humor. VOEL je een klik en spreken de antwoorden je aan? Dan kun je een vervolgafspraak maken.

Bij een hairstylist en/of visagist liggen de zaken anders. Na de eerste kennismaking heb je hier altijd de optie om een test te doen. Doe een proefsessie voor je make-up en haar waarin je verschillende opties bespreekt. Welke mogelijkheden bieden jouw haar en huid, en welke belangrijke handelingen, zoals het zetten van extensies of de aanpak van pigmentvlekken, worden er aangeboden?

Met een trouwambtenaar of Babs, een ceremoniemeester en de weddingplanner heb je meerdere malen contact. Ook hiermee kunnen jullie familie of vrienden al vroegtijdig contacten onderhouden. Dat is ook goed want zo worden niet gewaarde trouwgrapjes voorkomen en welkome verrassingen juist gestimuleerd.

Deze dienstverleners brengen jullie het geschenk van de ervaring. Wanneer je professionals inhuurt kun je er zeker van zijn dat dit niet hun eerste rodeo is. Ze helpen je de boel perfect uit te voeren en de trouwdag op de rails te houden. Ze zijn er geweldig in om ervoor te zorgen dat alle details, groot en klein, op koers blijven. Je zult zonder stress gemakkelijker kunnen slapen, in de wetenschap dat veel van de belangrijkste details van uw bruiloft door een professional worden afgehandeld.

Beauty comes from the inside. And by inside I mean the hair salon.
Buitengewone bruiloften gebeuren niet zomaar, ze zijn gepland.
Als je nog niet hebt ge-rsvp-ed is er geen taart voor jou.

Love is a friendship set to music. —Joseph Campbell

Latest blogs

Latest blogs

Lees over de verschillende soorten services voor jouw bruiloft

Plannen huwelijksreis

Huwelijksreis plannen

De trouwdag is achter de rug, er is veel met je gebeurt en dan wacht de honeymoon; YES!. Droom je van een bounty-strandvakantie, wordt het exclusief flaneren op een cruiseschip of is een sportieve vakantie meer jouw ding om te ontspannen?

voordelen weddingplanner

Weddingplanner

Het organiseren van een bruiloft kan een ongelooflijk onderneming zijn, vooral als je niet weet waar je moet beginnen.Bruiloften zijn één van de mooiste, maar meest stressvolle gebeurtenissen waar vaak vooral de bruidjes naar uit kijken in het leven.

Wat doet een trouwambtenaar

Trouwambtenaar of babs

s Nachts trouwen onder een fonkelende sterrenhemel. Kan dat? JA dat kan! Een zelfstandige Babs maakt het mogelijk! BABS betekent Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Een Babs is een trouwambtenaar die als taak heeft het voltrekken van…

Bruiloft en makeup

Bruiloft beauty prep

Bij een bruidsmake-up is het belangrijk om zeer nauwkeurig te werken – een bruiloft wordt immers op foto en film vastgelegd. De basis (foundation) is hierbij zeer belangrijk, deze mag niet gaan glimmen, en alle make-up moet lang mooi blijven.

Trouwspecialisme kapsel

Kapsel

“Als je bruidskapsel maar goed zit”…..Het belang van een goed kapsel vind je terug in het vaak gebezigde spreekwoord “Als je haar maar goed zit” – dan is alles wel okay! Het ergste wat jou op je bruiloft dan ook kan gebeuren is een foute beautykeuze.

Trouwspecialisme entertaiment

Entertaiment

Laat het feest beginnen met een onvergetelijke dans, magische muziek en entertainment voor allen. Je wilt natuurlijk dat iedereen het naar zijn zin heeft op jouw bruiloft. Jouw eerste dans en de rest van de dag moeten gedenkwaardig zijn, uniek!

bruiloft decoratie

Bruiloft decoratie

Gemeentehuis, kerk, feestlocaties- tijdens de bruiloft verblijven jullie en de gasten mogelijk op verschillende plaatsen. Weet jij al wat voor sfeer jij wilt op jouw trouwdag of nog niet? Denk daarbij aan een uniek thema, een bepaalde tijdsperiode of een kleur.

Bekijk de andere hoofdstukken

Planning

Met z'n tweeën

Thema's

Services

Locatie

Budget

Shopping

The big day

Life After

Bruidegom

Volg een tijdsplanning